Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad ad da da50

CO ZROBIC

Polecane posty

Gość ad ad da da50

mam dylemat..z moja synowa wydawalo mi sie ze nadajemy na tych samych falach,ale to ja tak myslalam :( Ostanim razem na moich urodzinach synowa ...no sobie mocno "walnela :P) i miala ostro w czubie..zegnala sie ze mna ,wszystko bylo ok,wnuczki zostaly u nas na wakacje 10 i 6 lat no i ze synem pojechali do domu...w samochodzie nasz syn oberwal za caloksztalt...nie mogl jej uspokoic.....przez przypadek zadzwonila synowa do mnie i powiedziala,ze MY WSZYSCY JESTESMY PSYCHICZNI I MAMY SI OD NIEJ ODPIEPSZYC.....ale jak wspominam wyjezdzajac byla super ...ale synowa wszystko zniszczyla.... jak ja teraz mam byc wobec niej mila...tak bylo ,ze synowa byla u nas na piedestale prawie 15 lat.....teraz ,co mam jesj odpuscic,ze nas nazywa psychicznymi czy czekac az przeprosi:( Pomozcie!

Gość ad ad da da50
POMOCY !!!:(

Gość ad ad da da
pocaluj ja w dooope :)

Gość gość
Ona zrobiła głupotę,więc niech sama się martwi o to,jak to rozwiązać.

Gość gość
ale wiesz o co dokładnie chodziło bo jak dla mnie jest to wyrwane z kontekstu i tak na prawdę nie wiadomo o co chodzi synowej

Gość gość
Bredzisz coś bes składu i ładu, wytrzeźwieje tesciowko i id do kosciolka

Pomijam fakt, że to prowo. Ale niektórzy muszą się napić, żeby wygarnąć komuś prawdę.

Gość gość
Blondyneczko trzeba byc tępota zeby tak pisac...a czy Ty wiesz ,ze teraz ta synowa moze miec klopoty,bo tesciowa jak sie wscieknie to juz dzieci nie wezmnie na wakacje,,,bedzie dretwa..oleje wszystko i jej maz bedzie teraz walczyl na 2 fronty,zeby byc dobrym mezem i synem,a tak w ogole jakbys ty sie czula jakby twojej mamusi powiedzial ziec/ synowa,ze jest psychiczna ot tak bez powodu !!!Przykre!

Gość 52 KM
Ja powinna spotkac kara,bo miala za dobrze i tej synowej odbilo!

Gość franciszek papiez
a moze odpisalas jej posag i teraz dopiero mogla ci "walnac" prawde w oczy !

Gość gość
Postaw mlodej flache i wypytaj gdzie ja sfędzi:-)

Gość franciszek papiez
bo tu w niem. tak jest! kiedys siedzimy sobie w sloneczny dzien na laweczce tak chyba w grudniu i patrzymy a tu starusienki dziadek z roratorkiem zap/ierd/ziela po krzakach i ostatkiem sil rozchyla je zaglada komus do ogrodu pozniej idzie kawalek dalej i historia sie powtarza i znowu idzie kawal dalei i znowu ! no nie mowimy co ten dziadek odp/ierd/ala a byl z rolatorkiem/balkonik/ nooo koo/rwa ! odbilolo mu ?ale po chwili pies zaszczekal i dziadek wyskoczyl z krzakow i zapi/erd/ala kolo nas a ze zal nam sie staruszka zrobilo wiec pytamy co jest grane? a dziadek mowi ze przyszedl corki poszukac ??? wyrwal sie z domu starcow dobre 500 m musial isc z tym wozkiem aby corke "zobaczyc" tylko czemu nie frontowymi drzwiami ??? i tu jest sekret - heeh ! bo za wczasu odpisal corci dom a teraz moze ja pocalowac w ...

Gość gość
Trza było syna nie opierdatować .Dobra zona z Twojej synowej - pomyśl w ten sposób i zaproś Ja na kawe .

Gość Ale bajer
Co myślała po trzezwemu, po pijanemu powiedziała. Po kielichu miała więcej odwagi i była szczera do bólu:D Uważasz że synowa to kto bliski? Synowa miała rację Faktycznie jesteś psychiczna:D

Gość gość
To ja ta tesciowa psychiczna ,co synowa chciala lub na co miala ochote spelnialam jej wszystkie marzenia....chcieli odpoczac od swoich dzieci to podrzucali nasze wnuczki za friko,a tak w ogole nawet nie dali nic zeby ,cos dzieciom kupic.moze do kina,moze jakies bajery...kase to oni maja w nadmiarze tylko maja wszystkich w doopie....a co ich obchodzi,ze dziadkowie beda musieli sie zapozyczac,zeby choc troche wnuczki ugoscic.....naprawde dawalam z siebie przez lata wszystko ,co dobre,chcialam byc tesciowa o ,ktorej moze z was ,co nie -ktora pomarzyc i wiecie ,co nie warto...dasz palec wezmie cala reke i zawsze za malo i zawsze zle :( wiem ,ze tesciowa tao tesciowa,ale ja calym sercem lubilam moja synowa...ona chyba dlatego tak powiedziala,ze tesciowa psychiczna za to,ze taka wazeliniara ze mnie...swiat chcialam zbawic i pokazac,ze tesciowa ze synowa moga razem sie lubic i szanowac :(

Gość gość
:(

Gość gość
:) :P

Gość gość
jakbyś nie była psychiczna to by tak nie powiedziała. Polak tylko po kielichu mówi prawdę

Gość gość
yo patologia, żeby matka stawiała dzieciom nawet i dorosłym na stół alkochol

Gość gość
Ty to byly jej urodziny i to synowa sie nachlala,a jakby nie chciala to by nie pila...wredna pop************a synowa!Takiej tesciowej to ze swieca szukac!

Gość gość
Normalna matka nie daje dzieciom alkoholu. Tylko niziny społeczne piją razem z własnymi dziećmi. Normalna matka poczęstuje dzieci obiadem , ciastem, a nie wódą czy winem

Gość gość
tylko ,ze ta synowa i syn sa po slubie 15lat idioto czytaj ze zrozumieniem !Postawienie butelki wodki i to dobrej o niczym zlym nie swiadczy.tylko trzeba byc soba!

Gość gość
patologia z tej twojej synowej