Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana autorka

jestem w ciąży a on sie nie poczuwa do bycia ojcem

Polecane posty

Gość zalamana autorka

Bylismy razem 6 lat.nie poprosil mnie nigdy o rękę ja tez nie naciskalam.bylo dobrze między nami ale bez rewelacji.ale kochalam go wiec ja bylam szczęśliwa.teraz jestem z nim w ciąży ale on powiedział ze narazie nie chce dziecka,nie jest gotowy.ze odchodzi i zebym sie nie kontaktowala.nie wiem co dalej.jestem załamana:(

Gość gość
przede wszystkim nie mozesz się załamać, bo zaszkodzisz i sobie i dziecku, szanownego tatusia podajesz alimenty i masz g w d***e, jak będzie chciał wrocić, to pokaż mu drzwi

Gość gość
No jak co dalej? Jesteś w ciąży to wiadomo, że sama nie zniknie więc urodzisz. Tatusia podasz o alimenty i tyle. Będziesz kolejną samotną mamusią.

Gość zalamana autorka
Tak tyle ze jak ja dam sama rade.pracuje w miarę dobrze zarabiam,ale sama chyba nie dam rady sie utrzymac pracować wychowywać dziecko.on twierdzi teraz ze nasz związek byl pomylka ze przekonal sie o tym jak powiedzialam mu o ciąży.nie chce usuwac.to wbrew mnie.ale strasznie sie boje tego co mnie czeka...samej

Gość gość
alimenty , alimenty kutwa ! ile tych alimentów ! 200 zł 300 ? na co to ? na pieprz do gówna ? potem dziecko bedzie oddawac alimenty jak bedzie pracowac ktos to musi oddac!

Gość gość
jak dobrze zarabiasz to się utrzymasz z dzieckiem, będziesz żyć trochę skromniej jakoś trudno mi uwierzyć, że nagle facet tak się zmienił po 6 latach, albo źle go oceniałaś albo to prowo

Gość gość
.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość alimenty , alimenty kutwa ! ile tych alimentów ! 200 zł 300 ? na co to ? na pieprz do g***a ? potem dziecko bedzie oddawac alimenty jak bedzie pracowac ktos to musi oddac! x Gosciu, co Ty pierdzielisz o tym oddawaniu alimentów?

Gość gość
usuń i po problemie