Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile mialyscie lat jak zauwazyliscie, ze zaczynacie sie starzec?

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli zmiane rysow twarzy.

Gość gość
Równe 8.

Gość gość
23.

Gość gość
50

Gość gość
28. Skora mloda, bez zmarszczek, ale po calonocnej imprezie nie wyglada sie juz tak swiezo jak w wieku 20 lat:D

Gość gość
Nie chodzi mi o kilka zmarszczek, np. pod oczami, ale o konkretne zmiany w twarzy, trudne do zdefiniowania. Poprostu w pewnym momencie zdalyscie sobie sprawe, ze ta twarz jest jakas inna.

Gość gość
dokładnie 33-zaszłam w ciążę urodziłam i runął mój plan wiecznej młodości. Dostrzegłam że dobre geny zdominowała tkanka tłuszczowa i grawitacja-chyba bez zastrzyków nie da się tego idealnie odwrócić :(

Gość gość
W maju 29 kończę. Czuję się i wyglądam staro :(:(:(:(:(:(:(

Gość gość
27 po ciąży nie tylko twarz ale oglolnie niby waze tyle co przed ciaza ale buzia nie taka nie ten blysk w oku i tylek nie taki..... ehhh ale dzieciak cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Bo tu nie chodzi o wygląd tylko o problemy życiowe. Te sprzed 2 tygodni postarzały mnie o 5-10 lat.

Gość gość
No dokładnie mój perfekcyjny owal i nienagannie gładka i spójna skóra nagle zwiotczała i obwisła utworzył się jakby drugi podbródek mimo że zawsze bardzo daleko mi do niego było. Smukła szyja też jakby przytyła że o reszcie nawet nie wspomnę Z fajnej dżagi stałam się niezłą kurą domową Teraz pozostaje tylko naprawiać to co się spier.....

Gość gość
mam 34 i takowych jeszcze nie widzę,generalnie od szkoły średniej twarz mi się nie zmieniła ani owal ani kontury,może cera ładniejsza teraz. Nie wiem co cię nurtuje może jesteś młoda i twarz ci się zmienia jeśli mocno i w krótkim czasie to może być problem z tarczycą.

Gość gość
A co masz na mysli z ta grawitacja? Zmienil ci sie owal twarzy, opadly kaciki ust, policzki? A moze zmarszczki nosowo-wargowe? Bo schudnac to musi zwykle kazda kobieta po ciazy

Gość gość
Po 30, juz wydać i czuć że organizm starzeje

Gość gość
Mam 36 lat, 3 dzieci (w tym bliźniaki). To że zbrzydłam i sie postarzałam, zauważyłam jakos 2 lata temu :-O jak dwojaki miały jakos 2 lata. Duzo roboty przy dzieciach, nerwow, nieprzespanych nocy i efekty sa...

Gość gość
Tak to prawda jak się patrzę na swoje zdjęcia z młodości 20/30 lat to widzę że tak 2lata przed ciążą już byłam jakaś inna miałam cyce wielkie jak donice ale uda szczupłe tyłek jędrny brzuch płaski a twarz jakby taka pełniejsza(zawsze miałam zbyt szczupłą) po prostu esencja sexu a teraz wiem że to mój zegar biologiczny wybił godzinę zero:D dziecko zabrało mi trochę urody ale cóż-trzeba się dzielić:D

Gość gość
Masakra :-o Za rok 30 a potem to już z górki :-o:-o:-o

Gość gość
Gosc 20:37 tez mam 34 lata. Nie mam zmarszczek, w sumie twarz taka jak byla, figura tez. A jednak chyba mi sie ostatnio rysy wyostrzyly, wydoroslaly :( Nie potrafie tego wytlumaczyc. Mam taki typ urody - delikatny, ze twarz tez mi sie zmienia powoli, a jednak do zeszlego roku wygladalam jak nastolatka, a teraz to juz bardziej powaznie. Nie wiem czy chodzi o blysk w oczach, czy moze kosci twarzy sie zmienily. Moze przesadzam, ale jednak tak jakos to zauwazylam

Gość gość
:D dziewczyny a próbowałyście tak: stawiamy wysokie lustro na podłodze, opieramy o ścianę odwracamy się tyłem do lustra, stajemy w rozkroku i schylamy mocno w dół, tak aby się do góry nogami przejrzeć w tym zwierciadle:D spróbujcie !

Gość gość
No sprobowalam, policzki jeszcze w formie, nie zamiataly podlogi :p To dobrze czy zle?

Gość gość
No sprobowalam, policzki jeszcze w formie, nie zamiataly podlogi :p To dobrze czy zle?

Gość Mam lustra w szafie
17.02.14 gość .................O FUCK!!!!

Gość gość
O k****a a mi policzki na oczy spadły i nic nie zobaczyłam:O

Gość gość
do gość z 20;42 więc mamy tyle samo lat,twarz nie zmieniona bądź minimalnie,figurę też mam tę samą od matury...więc może taki ten nasz rocznik specyficzny:) ja mam ciemną karnację,ciemną oprawę oczu włosy prawie czarne,specyficzne,jak gorzka czekolada.Więc taki nasz typ widocznie z naszego rocznika:)upudrowane Czarnobylem :)

Gość gość
przecie tak jest no byla na ten temat sonda uliczna nawet interesujace ale do kitu wypowiedzi byly :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Ja od dziecka narzeka, że się starzeję. Czyli od zawsze.

Gość ładnamama
po pierwszej ciąży zauważyłam, że coś się w mojej twarzy zmieniło miałam wtedy 27 lat. Ludzie mnie uświadomili co dokładnie. Wyostrzyły mi się rysy twarzy i nabrałam jako to określili 'dojrzalszego' wyrazu. Jeśli o mnie chodzi to teraz bardziej się sobie podobam. A jeśli chodzi o ciało ogółem to po ciąży było koszmarne. Sama byłam w szoku, że ciąża czyni takie spustoszenie. Nie chodzi o wagę ale o jędrność. W moim przypadku wystarczyło trochę poćwiczyć i jest dobrze.

Gość gość z wcześniej
Mam 30coś, wczoraj była siostra, młodsza o 7 lat i też mnie pytała co ''robię''. Baa, tylko ona i nasza Mama wiedzą, że nogi depiluję 4-5x w roku, częściej nie muszę, mam grube i wyraziste brwi, śniadą cerę, prawnie czarne włosy, a twarz jak po botoksie, ciało jak po solarce. Oj, zapomniałam o równych, białych zębach. Sorry, taka uroda. Jeszcze mi nic nie postarzało. Póki moją młodszą siostrę biorą za starszą, to nie jest źle.

Gość gość
28 jak zauważyłam, że skóra na buzi zaczyna opadać w okolicach bruzd nosowo wargowych.

Gość gość
28 zmarszczki pod oczami staly sie wyrazne i glebokie ;( gdzie ja meza znajde teraz ;(