Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajkowa69

Moi rodzice nie akcepttuja mojego chłopaka bo jest z Rosji . Co robić ? ?

Polecane posty

Gość Bajkowa69

Pomocy ! Nie mam pojęcia jak powinnam sie zachować mam 19 lat bardzo cenię zdanie rodziców , ale też bardzo zależy mi na moim chłopaku .

Gość pjontka5
nie dziwię się Twoim rodzicom. Ruscy to straszny naród, chlejusy, nieroby. Nie pozwoliłabym dzieciom na spotykanie się z potomkami sowietów.

Gość gość
a co robi twoj wybranek w polsce ? zapewne szybko bedzie chcial sie zenic zeby prawo pobytu dostac :p

Gość plus dla Wschodu
Nie przejmuj się głupimi komentarzami na forum. Rosjanie to spoko ludzie, a że rząd mają posrany to już inna sprawa. Zapytaj rodziców o co tak naprawdę im chodzi, dlaczego nie akceptują Twojego chłopaka. Być może są uprzedzeni, jak wielu ludzi w Polsce do Rosji.

Gość pjontka5
Wolałabym, żeby córka przyprowadziła jakiegoś czarnucha niż ruska :O

Gość Bajkowa69
Przyjechał żeby poznać moją rodzinę . Mieszka i studiuje w Londynie więc z prawem do pobytu raczej nie będzie problemu , a jak na razie do ołtarza mu się nie spieszy mam nadzieje ;)

Gość gość
rusy to pijusy

Gość plus dla Wschodu
pjontka5 - Nie dosyć, że jesteś rasistką, to jeszcze rusofobką. Lecz się póki nie za późno. I mam nadzieję, ze Twoja córka zakocha się w jakimś Szwabie, zobaczymy jaka wtedy będziesz zadowolona.

Gość Bajkowa69
Na Walentynki podarował mi swojską, ruską gorzałkę :) Niestety nie zdążyłam jej spróbować bo sam wypił na hejnał...

Gość plus dla Wschodu
gość rusy to pijusy Zamknij się hipokryto!

Gość gość
Rosja duża jest .... kto to ? Ruski Słowianin , Czukcza Baszkir może Czeczeniec ?

Gość Bajkowa69
Próbowałam z nimi juz rozmawiać wiele razy ale zawsze słysze że to nie jest odpowiedni chłopak dla mnie i powinnam znaleźć sobie innego .

Gość ja się zakochałam w Polaku
Ja też jestem Polką. Moi rodzice niestety zaakceptowali tego polskiego lumpa :( Teraz w całym domu śmierdzi, bo on myje się raz na miesiąc :(

Gość gość
Plus dla Wschodu -nie rozumiesz pojęcia rasizm nie ośmieszaj sie dennymi wpisami.

Gość pjontka5
plus dla Wschodu - żydostwem od Ciebie bije, lepiej się nie odzywaj więcej :O

Gość plus dla Wschodu
No, ale dlaczego on niby nie jest odpowiedni dla Ciebie? To jest ich argument? Dosyć kiepski jak na dojrzałych ludzi. Tak w ogóle to jesteś pełnoletnia i nie musisz słuchać rodziców w tak ważnych sprawach, jak sprawy sercowe. Chyba, że rodzice naprawdę zauważyli coś nieodpowiedniego w Twoim chłopaku, ale gdyby tak było to wyjaśniliby Ci swoje argumenty. Mnie to wygląda na dyskryminację ze względu na narodowość.

Gość plus dla Wschodu
Rozumiem definicję słowa rasizm. Jeżeli ktoś pisze, że woli Murzynów od Rosjan, to znaczy, że w jakiś sposób dyskryminuje ludzi innego koloru skóry, a fakt, że jest rusofobem, jest niepodważalny. Żydówką nie jestem, jestem Polką, ale uważam, że ludzie ze Wschodniej Europy są sympatyczniejsi i jeszcze nie zdemoralizowani jak ci z Zachodniej Europy lub USA.

Gość gość
Niemartw sie mój najleprzy przyjaciel jest tez z rosji :)