Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Celulit potrzebne rady!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam na udach i pupie celulit. No i właśnie jak się go pozbyć. Macie jakieś sprawdzone kremy, zabiegi domowe, ćwiczenia, które pomagą mi w walce z nim?

Gość gość
Cellulitu się nie pozbędziesz niestety :( Możesz jedynie zrobić, że stanie się mniej widoczny, są specjalne kremy w aptekach itd. Staraj się mieć dużo ruc****azda na rowerze lub bieganie. To jest zmora większości kobiet a nawet młodziutkich dziewczyn. Pojawia się najczęściej jak za szybko chudniemy lub tyjemy.. Dobrym sposobem też jest przemienny prysznic raz zimna woda raz ciepła. Pozdrawiam :-)

Gość biZ0n
poznaj fajnego faceta, który nie patrzy nawet na te paski i ma to głęboko w zadzie a każdego dnia po zdrowym bzykaniu z facetem zauważysz, że te paski zaczną zanikać i cera na twarzy będzie błyszcząca

Gość o ja
błyszcząca cera na twarzy ? to nie jest dobrze

Gość outstandingxd
Witam, Jedyna skuteczna metoda na cellulit, to skorzystanie z zabiegów w klinice Q-Institute. Długo szukałam skutecznej metody - koleżanka podesłała mi ofertę tej kliniki. Efekt znakomity!

Gość gość
skakanka taniec plywanie seks

Gość gość
Ja uprawiam różne sporty żeby pozbyć się cellulitu i w połączenie ze zdrową dietą przynosi to efekty. Byłam też na zabiegu w Q Institute i po nim skóra jest gładsza, a cellulit prawie niewidoczny.Jeszcze trochę na skakance będę musiała poskakać, ale cieszę się, bo jest coraz lepiej:)