Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka Kowalik

Dziwne zachowanie faceta, psychopata?

Polecane posty

Gość Anka Kowalik

Hej wam od niedawna spotykam sie z jednym gosciem. Wydawal sie inteligentny i zabawny, ale dzis wydarzylo sie znow cos zastanawiajacego. Otoz, w zwiazku z sesja mialam mniej czasu na spotkania, powiadomilam go o tym, ze narazie nie bede miala mozliwosci itp, ale codzien rozmawialismy przez telefon i smsy. Na dzisiejszym spotkaniu M. przy powitaniu "zazartowal", ze strzela w moja skron swoimi dwoma palcami na widok straznika, ktory stal niedaleko...stanelam jak wryta i zapytalam co robi, udal, ze mnie nie slyszy, wiec odpowiedzialam ostro, ze nie zycze sobie takich dziwnych zachowan. Atmosfera padla, wrocilam do domu i jestem skolowana. Dodam, ze to nie pierwsze jego dosc zastanawiajaca akcja..

Gość gość
:D dzisiejsi sa p******i

Gość Anka Kowalik
Moze dosc chaotycznie napisalam, ale jestem zdenerwowana. Mam wrazenie, ze ta akcja ze "strzalem" to kara za to, ze nie mialam czasu na spotkania podczas sesji. Jego inne dziwne zachowania, to ze powtarza rozne historie ktore mi opowiadal wczesniej, albo w ogole nie pamieta, co ja mu mowilam, czy ma momenty jakiegos wylaczania sie, gdzies odplywa. Mam wrazenie, ze jest wtedy jakis na mnie wkurzony.

Gość gość
och i ach, "nie życzę sobie", jak ja takich nie lubię, babsko bez poczucia humoru, królewna z drewna

Gość gość
bądź czujna, to faktycznie dziwne, ja bym przystopowała

Gość gość
to nie chodzi o brak poczucia humoru, takie zachowanie jest nie na miejscu

Gość gość
ten M. to Tryniu? uważaj, lubi być niegrzeczny

Gość Anka Kowalik
Szczerze mowiac, ja sie go przestraszylam. On przylozyl swoje palce jakby faktycznie zblizyl bron do mojej skroni. To ciekawy facet ale zapalila mi sie czerwona lampka.

Gość gość
faktycznie,powinnaś być czujna;takie poczucie humoru:Ow przyszłości może zaowocować zupełnie nieśmiesznymi zachowaniami:(i mówi Ci to, starsza pani:)co wiele widziała...

Gość gość
poszuka sobie dyplomaty :D

Gość gość
poszuka sobie,kogo będzie chciała:)to jej prawo:classic_cool:

Gość Anka Kowalik
Tzn jakimi zachowaniami? Moze wlasnie ma bron w domu czy siedzial w pace? To sa dopier poczatki a on juz sobie pozwolil w TAKI sposob? Rzeczywiscie przystopuje, a wlasciwie to juz nie mam ochoty sie z nim widziec.

Gość gość
miało być *poszukaj :D :D

Gość gość
Jezu ale dno :D Mój facet kiedyś "za karę" udawał, że wrzuci mnie do jeziora. I co? Mam to wziąć za znak ostrzegawczy, że chciał mnie utopić? :D Przecież to tylko wygłupy.

Gość gość
nie musi mieć broni,choć i to możliwe;raczej miałam na myśli że "nie zniesie" tego ,że masz jakieś życie poza nim i np. strzeli Ci w twarz z otwartej ręki,bo stwierdzi że za jego plecami na pewno się puszczasz...taki typ:O

Gość Anka Kowalik
Dzieki za odzewy i ten link...pare rzeczy z niego sie zgadza....hm.

Gość Anka Kowalik
Do goscia z 21:22:17 - co ma zazartowanie z wrzuceniem do jeziora z przylozeniem palcow do skroni dziewczyny przez faceta z ktora sie spotyka + dodatkowo jakies inne dziwne akcje? Latwo obrazac i wysmiewac, na podstawie swoich wlasnych(akceptowanych choc podejrzanych moja droga) sytuacji z zycia, jednak moja intuicja mowi mi, ze to nie bylo normalne. Potem slyszy sie w TV o zabojstwie dziewczyny przez faceta z zazdrosci a sasiedzi mowia, ze nigdy by sie nie spodziewali po tym milym facecie ...

Gość gość
A te inne dziwne akcje?

Gość gość
ja znalam dziewczyne ktora procz mnie miala jeszcze 1 kolezanke, ale praktycznie co drugi dzien opowiadala te same historie i tak samo je przezywala, rozumiem nie pamietac co sie opowiadalo jezeli gada sie dziennie z 20 osobami, ale jak ma sie 2 osoby na krzyz...? Normalnym raczej nie jest opowiadanie wieeele razy tego samego

Gość Anka Kowalik
No inne dziwne np to, ze - wiem ze to smiesznie brzmi - zabral mi rekawiczki, tzn tak ze nie zauwazylam, ze ich nie mam, po paru dniach powiedzial, ze znalazl w swoich aucie. Dodam, ze ja ich nie wyjmowalam zazwyczaj z kieszeni bo wiem, ze czesto gubie a poza tym dostalam je od przyjaciolki, wiec szczegolnie je mam na oku. To nie byl przypadek. Inna sprawa, ze ktoregos razu znow mi cos zginelo-pendrive, ktory na jego oczach wlozylam do kieszeni. W ogole mam wrazenie, ze zlosci go kiedy jestem radosna bo on ma tak zle w zyciu...tyle nieszczesc go spotkalo. Widac, ze litosc u innych ludzo go podbudowuje. Do tego wlasnie ta slaba pamiec i zmiennosc, jakby mial kilka osobowosci.

Jeśli mam być szczera wydaje się, że prawdziwy psychopata to wspaniały aktor i przez myśl by Ci nie przeszło, że mógłby skrzywdzić, dopóki tego nie zrobi... Ten wydaje się być niesympatycznym gościem nie liczącym się z uczuciami innych. W mLodszym wieku słuchał "ciężkiej" muzyki? Sympatycy takich brzmieńbywają specyficzni ;)

Gość Anka Kowalik
Tak, sluchal ciezkiej, ale kto takiej nie sluchal? Ja tez lubilam i jakos nie p****buje komus z kieszeni jego rzeczy po zlosci.

Gość ezoterykom mowie nie
a ja mysle, ze to psychol. Autorka ma racje. Jakis zlosliwy maly gnom :-O Uwazaj lepiej na siebie :-O ja bym mu do skroni kamien przylozyla :-O by mnie zapamietal do konca zycia :-O chcial cie przestraszy ch*j glupi. Psychopaci wlasnie tak subtelnie zaczynaja.

Dziwaczne zachowania, nie liczenie się z uczuciami innych, skupienie na sobie to cecha ludzi którzy w młodości chętniej siedzieli sami w pokoju z włączoną muzyką niż podjęli inną pożyteczną aktywność. Posiadanie tzw. swojego świata albo partnerka to alceptuje albo nie :)

Gość gość
W mLodszym wieku słuchał "ciężkiej" muzyki? Sympatycy takich brzmieńbywają specyficzni x tu sie zgodze, sa "specyficzni", w dodatku odludki i maja takie dziwne zachowania, a jezeli koles ma powyzej 25 lat i zalozmy nigdy nie mial dziewczyny to byc moze zakochal sie albo ma jakas chora obsesje, moze z tymi rekawiczkami chcial zrobic z siebie bohatera, ze znalazl, albo wyjal dla jaj a potem zapomnial oddag, glupio mu bylo to pow. ze znalazl. Ja mialam takiego psychola co przylazil do mnie do pokoju i zebym go nie wywalila udawal ze spi na lozku, a widzialam, ze jak weszlam to szybko zamnkal oczy, raz wsadzil mi reke w gacie a potem jak myslal ze nie widze caly czas ja obwachiwal...wiele akcji z nim bylo, psychol jak nic

Facet nosi w sobie dużo złości i to nim steruje. Podświadomie szuka pożywki dla karmienia negatywnych emocji. Dopóki nie zrozumie sam własnego problemu będzie zatruwał życie innym.

Gość Anka Kowalik
jakto albo akceptuje albo nie? to jesli jest psycholem to jakas inna ma sie na niego naciac?

A z ciężką muzyką typowe objawy u amatora ww. brzmień, liczne dziwactwa i natręctwa być może wynikające z osamotnienia;)