Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mam szanse na ciąże

Polecane posty

Gość gość

Witam. wraz z mężem staram się o drugie dziecko. Niestety w lisopadzie poroniłąm. miesiączkę miałam od poniedziałku. W piątek który był ostatnim dniem miesiączki kochałam się z mężem i znów staraliśmy się o dzidzie oraz wczoraj też. jakie dajecie mi szanse że w końcu doszło do zapłodnienia? Bardzo pragniemy tego dziecka;(

Gość gość
po co wam dziecko ? chory pomysł ...

Gość gość
Do szczęścia nam potrzebny. A jeżeli coś ci nie pasi to się nie wypowiadaj...!

Gość ewcia3333
Sama nie wiem ale ja zaszłam w ciąże z trzecim dzieckiem dzień po miesiączce ale miałam nieregularny cykl

Gość gość
bachor to skaranie boskie

Gość Teresa1969
Chyba ty to skaranie boskie a jednak matka cie urodziła!

Gość gość
skoro już jedno dziecko masz to chyba wiesz coś o swoim cyklu i nie musisz pytać o takie rzeczy na forume ? nie wiem skąd się takie durne baby biorą swój cykl znałam jeszcze zanim zaczęłam myśleć o współżyciu i antykoncepcji a tu baba już po dwóch ciążach pyta kiedy ma współżyć żeby zajść, haha co za debilka

Gość gość
Proszę wsadzić sobie myszkę od komputera w pipę i światłowodem przesłać odpowiednie dane. Odpowiem po 10 minutach, badanie da 100% pewności.

Gość gość
Debilką i francą to ty możesz być bo napewno nie ja ! Od tego jest forum aby poradzić się kogoś innego...! Po jaką cholere się wypowiadasz skoro nie masz na to najmniejszej ochoty ! a skoro nie potrafisz odpowiedzieć to h**a wiesz o swojej antykoncepcji i dniach płodnych. A mam jedno dziecko i chce drugie bo w porównaniu do Ciebie chce mieć dwójkę dzieci. A z resztą nikt Cie nie prosił o wypowiedź także dziękuję.