Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadamy

Polecane posty

Gość gość

mam 19 lat i synka chodz z moim narzyczonym spotykamy sie od 4 lat to dopiero od kad ze soba mieszkamy dobrze go poznalam jest wulgarny czesto mnie obraza i poniza, oczywiscie sobie na to nie pozwalam ale pomimo tego caly czas to robi. Kiedy sie poklucimy potrafi powiedziec do synka chodz bo mama jest tempa itp. on jeszcze tego nie rozumie ale nie pozwole mi w zyciu tak mowic ! mysle powaznie o rozstaniu ale chce z kims pogadac ..

Gość gość
o czym ?

Gość gość
Chętnie pogadam :-). Też mam 19 lat, nie mam dziecka ale nażeczonego już tak. Doradzę.

Gość gość
ja mam M51D25 , i również chętnie pogadam

Gość wszawy kocur dla metalówy1994
Zostaw buraka znajdziesz lepszego. Inaczej skończysz jak metalówaa1994 z wszawyrm facetem i puszką kuflowego w dłoni.

Gość gość
Na babskie pogaduchy? Zawsze chętny/a jestem;-)

Gość gość
kuflowe? chyba ktoś z moich okolic pisze, bo u nas żule to piją

Gość wszawy kocur dla metalówy1994
To bogatych macie tam żuli :-)

Gość gość
Chyba jednak to ojciec powinien zabrać dziecko... W szkole, gdy ktoś proponował komuś i za chwilę zapominał o tym to nazwaliśmy go tempakiem. Hm...

Gość gość
nie chce wracac do rodzicow ale prawda taka ze albo zostane z nim albo do nich nie pracuje czyli kasy nie mam to tez mi czesto wypomina.. nic kupic bo nie potrzebne bo on tez nie kupuje.. to moj w sumie pierwszy chlopak od 14 roku zycia wiadomo ze nie mialo byc az tak powanie teraz wielu zeczy zaluje. Przestaje go kochac a on ma to gdzies...

Gość gość
Ma to gdzieś bo już ciebie nie kocha. Dasz radę się ogarnąć i zacząć pracować? Musisz stać się niezależną.

Gość gość
niezalezna nie bede bo do pracy isc nie moge poprostu nie mam z kim malego zostawic

Gość gość
Oczywiście ze odejdz od gnojka .Ratuj dziecko przed takim ojczulkiem . Dziewczyny powiedzcie czemu łączycie się z takimi debilami .Nie miejcie klapek na oczach .Rozumiem ze młody wiek ,niedoswiadczenie ale nie możecie dzieciom rujnować zycia bo One sobie taty nie wybierają ...

Gość gość
tylko ze ja nie moge powiedziec ze jest zlym ojcem oczywiscie procz tych tekstow kocha malego napewno to raczej my sie przestalismy kochac a przede wszystkim szanowac, boje sie ze zostane sama..

Gość gość
Przestaliście? A może jeszcze coś przestaliście robić i tata chodzi nerwowy?

Gość gość
I On to widzi ze sie boisz .Dlatevo ma Cb za nic .Pamietaj ,facet tak Ciebie traktuje jak sobie pozwolisz na początku związku .Wiesz ,ja z przerazeniem obserwuje jak mlode dziewczyny są traktowane ...:-(

Gość gość
Jak myślisz, dlaczego tak ciebie wyzywa?

Gość gość
Zamulasz? Jesteś tempa? Tak tylko pytam.

Gość gość
Zastanów się czy on nie informuje ciebie o twoim kłopocie z racjonalnym widzeniu świata? Ty niechcesz tego dopuścić do siebie, ale zastanów się sama przed sobą. Co jest nie tak? Brzmiem złośliwie, ale szczerze i nie jest moim zamiarem tobie ubliżać. :-)