Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrzeraczciekaowsci

Pytanie dla odważnych

Polecane posty

Gość zrzeraczciekaowsci

Opowiedzcie o swoim przygodach erotycznych, z dziewczyna z chlopakiem :)

Gość motylek200
łoo ale pytanie, ale ok i tak mnie nikt nie zna.Kiedy byłam młoda zabawiałam sie jeden jedyny raz z dziewczyna :) haha było ciekawie :D

Gość wszawy kocur dla metalówy1994
Chcesz sobie naostrzyć miecz?

Gość gość
ostatnio pukałem lale w aucie i nie mogłem dojść, odpaliłem M51D25 i pomogło

Gość gość
Ok :-) A więc pojechaliśmy nad wodę, jezioro otaczają przepiękne lasy i pagórki aż na samą myśl o tym miejscu się uśmiecham.. :-) Był to sierpień, upalny dzień.. Gdy już zaparkowaliśmy samochód to wzięliśmy browarki i ruszyliśmy szukać wolnego stolika przy plaży wraz z ekipą. Gdy już trochę wypiliśmy to razem z moim nażeczonym zachciało nam sięspacerku we dwoje.. po drodze postanowiliśmy usiąść na ławeczce i pogadać.. siedzieliśmy okrakiem patrząc prosto w swoje oczy.. nie mogłam już wytrzymać bo ta myśl kręciła mnie od zawsze.. pocałowałam go namietnie i niespodziewanie zaproponowałam żebyśmy weszli wgłąb lasu pobaraszkować. Tego to się po mnie nie spodziewał.. wziął mnie szybko za ręke i znależliśmy nasz kąt.. położyłam się na jego bluzie.. wycałował moj brzuszek, ale to ja chciałam mu zrobić przyjemnosc wiec rzucilam sie na niego i reszty mozecie sie tylko domyslec. To wspomnienie do nas wraca i na pewno to powtorzymy :-)