Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tyle spraw nierozwiązanych morderstw, dlaczego policja nie zatrudni mnie?

Polecane posty

Gość gość

nie jestem wysportowana, więc nie przejdę testu do policji, ale czy to mnie dyskwalifikuje? mam niezwykle bystry i przenikliwy umysł, logika, filozofia i psychologia to moje koniki,łatwo kojarzę fakty, bardzo bym chciała prowadzić dowodzenia ...

Gość gość
rozważałaś już tą kwestię ze swoim psychologiem?

Gość gość
Moze przejdziesz ,Spróbuj .

Gość gość
Zajmij sie sportem na jakis czas, potem zajmiesz sie bandziorami.

Gość gość
ale mnie nie interesuje sport, tężyzna fizyczna, naprawdę tak trudno zrozumieć,że mózg może pracować niezależnie od siły w nogach i wydolności układu krążenia? nie mogę biegać, skakać, aby brać udział w śledztwie nie trzeba ganiać za bandziorami

Gość gość
nie masz szans, bo najpierw i tak jest służba przygotowawcza :F prewencja kotku :D

Gość gość
Chodzi kotku oto ze taki bandyta, jak niebedziesz sie umiec obronic albo uciekac to nakopie ci i zwieje:-) kiedys milicjanty byly glupie ale umialy wp*****l spuscic ateraz te cfoki rowerzystow po piwie łapiom bo bandzora sie bojom. Na co komu taki glina?

Gość gość
lubie takich jak ty, cel zyciowy: podcinanie innym skrzydel, ale wyobraz sobie jakpolicja wspolpracuje z jasnowidzami (!) to moze i ze mna. mam doskonala intuicje, tego sie nie zdobedzie na zadnym szkoleniu.najbardziej interesowaloby mnie stawianie hipotez oraz poznanie ofiary i jej otoczenia. nakreslenie rysu psychograficznego, gdyby ktos chcial mnie zatrudnic jutro podam do mnie kontakt, na poczatek na probe moge rozwiazac pare zagadek za darmo, jesli okaze sie skuteczna to dostane wynagrodzenie, ot co poczulam takie powolanie

Gość gość
nie medrkuj tak, sam zostan policjantem, nie wiem jak bylo kiedts i czy milcjant mial prawo strzelac pierwszy, teraz prawo jest takie,ze policjant moze oddac strzal dopiero jako drugi,wiec co ma dac sie zabic?

Gość gość
Realia sa takie, że bez rekrutacji możesz sobie pomarzyć. :) ciotek nie potrzeba

Gość gość
Wczoraj sklepikarz nagral zlodziei w sklepie , znalazl jednego oddal plyte z nagraniem policjantom dal namiar na zlodzieja a psy zamkly sprawe:-) to jest policja?smiech na sali idze idze takich do piaskownicy cza wysylac. Ale jaja . I kto tu madraluje. A te mendy co sie westernow naogladaly i walom z broni do byle kogo ,byly takie wypadki ,to powinni zwolnic.

Gość gość
Ale bredzisz idź już spać :classic_cool:

Gość gość
Policja dzisiaj wypuszcza zboczenców którzy molestują dzieci, w Zabrzu ostatnio był taki przypadek, a inwigiluje niewinnych ludzi, bo tak jest bezpieczniej. Jak się wyzbędziesz sumienia i skrupułów, to możesz zosatć policjantką.

Gość gość
To zostań prywatnym detektywem a potem pnij się dalej.