Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość nie istnieje gdyby istniała to ktoś by mnie kochał

Polecane posty

Gość gość

nawet rodzice mnie nie kochają i nigdy nie kochali....pamiętam,że kiedyś kiedy przyniosłam ze szkoły jedynkę,słyszałam jak rodzice rozmawiali o mnie i ktoś powiedział:"Ona to powinna się powiesić" ;(

Czasami zapominamy kochać, najczęściej zaczynamy doceniać życie dopiero wtedy kiedy boimy się śmierci, często doceniamy kogoś dopiero wtedy kiedy go możemy stracić albo kiedy go już stracimy. Możesz w łatwy sposób sprawdzić czy rodzice faktycznie cię kochają i jak bardzo. Zaimprowizuj próbę samobójczą, podetnij sobie lekko żyły w wannie, symuluj zgon albo stań w oknie 10 piętra i niech zjedzie się policja, negocjator i narobi się zamieszania. Jeśli wtedy twoi rodzice nadal nie będą cię kochać bardziej niż wcześniej to wtedy będziesz miała dopiero rację że nigdy cię nie kochali.

Gość gość
Kiedyś już zrobiłam taką samobójczą akcję...nałykałam się tabletek i detergentów,zrobiłam się cała blada,zaczęłam wymiotować jak powiedziałam matce co zrobiłam ona na to :"Ale z ciebie głupia dziewczyna" i obcięła mi kieszonkowe żebym nie kupowała za to "dziwnych rzeczy".

Gość gość
Chyba tak;)