Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgosia45

Warto "nauczyc" sie prawidlowo odzywiac i chudnac

Polecane posty

Gość Malgosia45

Witam. Dzisiaj wiem, ze warto. Cale zycie walczylam z otyloscia, zadne diety nie pomagaly, zawsze wracalo sie do wagi poprzedniej albo i wiekszej. W zeszlym roku w lipcu powiedzialam sobie dosc!!! z nadwaga. Poczatek byl trudny, kosztowalo mnie to pol roku pracy nad soba. Regularne posilki, zero slodyczy, zero podjadania, zero smazonego, ale juz po miesiacu widzialam efekty i to mnie motywowalo. W listopadzie uzyskalam oczekiwana wage, schudlam 18 kg, oczywiscie pod opieka lekarza sama bym sobie nie poradzila. Jednak bylo warto. Teraz jem wszystko na co mam ochote, trzymajac sie regularnych posilkow, nie glodze sie i jestem szczesliwa.

witam=) ja tez byłam na róznych dietach. moja max waga to 76 kg...pózniej przez 4 miesiące schudłam do 64 kg...wage utrzymywałam przez rok, ale teraz mam jakis kryzys, nie wiem dlaczego ale tyje... np dzisiaj było 67... kiedys wazyłam 58 kg i całkiem dobrze wyglądałam dlatego zamierzam się nieco ograniczyć, najgorszy problem to słodycze=(

Gość Mysza_87
Oczywiście że warto. Ale wcale nie jest to takie proste. Szczególnie jesli ktos jest leń i się nie chce:) albo nie ma sie na tyle czasu i siły po pracy....Mi pomogło zamawianie zdrowego cateringu dietetycznego z oryginalnych przepisów i zamierzam już nie zmieniać nawyków żywieniowych.

Gość olciaMolcia
Ja za nic nie mogłam się nauczyć. Dopiero jak sobie wykupiłam miesiąc cateringu dietetycznego od Tummy Heaven to w końcu musiałam. I się nauczyłam - jem tylko to co mi dadzą, zdrowo, pożywnie, smacznie. I tego już nie zmienię - zostaję przy tym rodzaju diety :D