Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloesik002

Czy można schudnąć nie stosując diety?

Polecane posty

Gość gość
oczywiście. Musisz tylko więcej kalorii spalac niż zjadasz. Zobacz np sportowcy - przekraczają np 10 razy dzienną dawkę kalorii ale zasuwają i są szczupli albo jesz i ćwiczysz albo nie jesz i nie ćwiczysz albo nie jesz i ćwiczysz - 2 w 1

Gość gość
Do gościa powyżej Dokładnie tak jest :) Masz 100% racji.

Gość Alicja_675
Możesz schudnąć. Pod warunkiem, że bedziesz systematyczna w tych ćwiczeniach. Codziennie powinnaś ćwiczyć po około czterdzieści minut, ponieważ po tym czasie nastepuje spalanie tłuszczyku. Do tego powinnaś jednak ograniczyć lub całkiem wyeliminować słodycze i słone przekąski. Albo wesprzeć się tabletkami na odchudzanie. Ja sama teraz biorę dokładnie te - http://xurl.pl/9irZ i jak na razie z efektów jestem zadowolona. Schudłam 13 kilo w 3 miesiące.

Gość gość
raczej nie. sportowcy zużywają ogromne ilości kalorii, do tego mają mięśnie, które usprawniają metabolizm i sprawiają, że człowiek potzrebuje więcej kalorii. nie porównywalne w ogóle z wysiłkiem jakiejś panienki co kręci na rowerku i macha nóżkami. a większość tak właśnie "trenuje". musiałabyś naprawdę porządnie trenować, ćwiczyć siłowo. a już na pewno nie licz, że schudniesz obżerając się i dokładając do tego codziennie rowerek czy jakiś umiarkowany trening- będziesz tyła dalej, nawet nie utrzymasz obecnej wagi, co najwyżej poprawisz kondycję i wydolność

Ja schudłam nie ćwicząc. Ale ja zawdzięczam ten spadek wagi bardzo stresującej pracy i posiłkom jadanym o dokładnie tych samych godzinach przez 2 miesiące.