Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
Mi sie podobają cygańskie imiona, a takie polskie pospolite imiona są dla polskich pospolitych buraków. ;) Co prawda imię Justin pisane jako Dżastin jest śmieszne ale samo imię Justin w sobie jest ładne. No i zgadzam sie ze z typowym polskim nazwiskiem z polskimi znakami brzmi dziwnie ale nie ma co sie rzucać zaraz na wszystkie zagraniczne imiona :)

Gość gość
Dżesika Dżonatan Oliwier Oskar Nikola Roksana Brajan Alan

Gość gość
Ale nienawiści w co niektórych. A ja pozdrawiam wszystkich o patologicznych imionach:Alanków, Dżesiki itd- nie przejmujcie się i nie pozwólcie żeby tacy ludzie jak co niektórzy tu, wpłynęli na wasze poczucie wartości. Sami kształtujecie swoją przyszłość i swoje życie. Nikt nie ma prawa obrażać innych ludzi bez względu na ich płeć, kolor skóry, pochodzenie, wierzenia czy wykształcenie. A tacy, którzy to robią są jak kiedyś naziści- ci też uważali się za naród Panów. Nikt nie jest gorszy, bo jego matka nosiła białe kozaczki, a ojciec dresy i popijał piwko przed telewizorem. Każdy ma swoją wartość- tylko musi w nią wierzyć i nie dać się zaszczuć ani swojemu otoczeniu ani ludziom, którzy uważają się za lepszych od innych. Dobranoc. A.

Gość gość
dziwie sie że nikt nie wymienił imienia Żaneta jako patologii i rodziców pijaków spod sklepu :p

Gość gość
hahahha ja p******** ten topik udowadnia ze udziela sie tu pelno poyebancow dla ktorych imie znaczy ze ktos jest z patologii hahahahahahahha x na takich tematach widać ile głąbów siedzi na kafeterii i osób mało inteligentnych

Gość gość
znam jednego jurora Alana Andersza z telewizji, z programu ''got to dance'' on też jest patologia?

Gość lalalajcik
Marta Tomuś Sylwek Romuś Sylwia Andżelika a najbardziej kojarzy mi się imię Basi co w burdelu światła gasi n******* suka wiecznie żebrząca o fajkę i żłopie piwko z małolatami na ławkach włosy ma jak stara wyprana peruka :D

Gość gość
gość 2014-02-18 22:16:28 no właśnie po wzburzeniu widać :)

Gość gość
Kamil, Marcin, Adam, Marek, Kornelia, Anka, Paweł, Artur, Ela, Paulina, Hania, Sonia

Gość gość
Wszystkie angielskojęzyczne imiona, np, Dżesika, Dżonatan, Samanta, Alan, Bruklin, Oliwier, Oskar itd. Pretensjonalne i komiczne, nadają je chyba słuchacze disco polo szajsu

Gość gość
Kiedy idę ulicą i słyszę wrzask: Brajan! Oliwier! Oskar! Sandra! albo Dżesika! wiem na 99% że jak się odwrócę to zobaczę dresowych rodziców z kiepem w mordzie, Vipem w siatce i ich rozbestwione bachory. Możecie się oburzać, ale niestety taka jest rzeczywistość, a nieliczne wyjątki potwierdzają regułę.

Gość gość
naprawde Dawid to dla was patologiczne imie?:o znacie jakieś przypadki tego?

Gość gość
Dawid piekne imie ale smiejcie sie niestety daniele czesto figuruja w kronikach kryminalnych a tak ladne imie

Gość gość
BRAJANEK!!! bleeeh...

Gość gość
Robinek,Kewinek,Analek :D

Gość gość
zaściankowy ten nasz kraj - imię - koniec- wyrok

Gość gość
banda debili nie ma nic innego do roboty haha tylko bawić sie w psychologów, nieroby, banda nieudaczników. Po tym co się czyta widać nie imię świadczy o patologi bo wy zapewne macie tzw. normalne imiona wg. was a i tak jesteście bandom patoli. Zwykłe nieroby, darmozjady i dyskusja o niczym patole jedne.

Gość gość
Samanta Wanesa Robin Brajan

Gość gość
11 strona a mojego imienia nie bylo hahaha :D:D:D:D:d nie jest zle

Gość gość
Polaczki cebulaczki, a ludzie z innym kolorem skóry też wam przeszkadzają? :P

Gość gość
znałam 2 Alanów i obaj byli normalni, nie z patologii :) a patologiczne osoby jakie spotkałam miały na imię: Kamil, Olga, Aldona, Nikola,Denis, Inga, Kasia, Kamila

Gość gość
Monika, Mariusz, Anetka - patologia lat 80 tych. Sama znam okropną dresiarę lubującą w łysych dresiarzach, która córce dała na imię Nicola. Na marginesie bardzo fajna dziewczynka i jest mi jej żal, że matka ją tak skrzywdziła. Mam na imię Justyna, mąż Dawid. Nasza córka to Alicja. Oboje jestesmy po studiach. Oboje pracujemy umysłowo na państwowych stanowiskach. To jak jesteśmy patologią czy nie? Ludzie kochani zaraz się okaże, że kazde imię z kalendarza to patologia.

Gość gość
Moja sąsiadka z dwoma zębami na przodzie ze skreconą fają (nota bene w ciaże z trzecim bachorem) , libacje, wukowie tatusiowie zmieniający się raz na pól roku, za ściany lecą k******y ch**e o dzieci krzyczy zamnknij ryj! a jej dzieci to Ola i Mikołaj i co> nie kojarzą mi się z patologią

Gość gość
Czytam i czytam i widze ze nic oprocz klotni obrazania nic tu wartosciowego nie bylo, temat jest taki ze kazdy kto zdecydowal sie wejsc z ciekawosci moze czy dla innych powodow wiedzial ci tu moze przeczytac, pani po studiach krytykuje, al kto jej kazal wchodzic na tak niski poziom, do tego zamiast spac przed praca kloci sie z patologami, bardxo dxiwne,

Gość gość
jak was czytam bando debili to szczam ze śmiechu :D

Gość gość
Na marginesie bardzo fajna dziewczynka i jest mi jej żal, że matka ją tak skrzywdziła. x ja natomiast bym współczuła tobie, bo imie Justyna uważam za obciachowe i też z patologii

Gość gość
Samanta, Roksana, Nicola

Gość gość
Samanta, Roksana, Nicola - normalnie jak z pigalaka

Gość gość
Sandra Dorota Julia Oliwia Maja Oskar Kuba Filip

Gość gość
ależ w większośći świetnie się to sprawdza, pszypadeg? nie sondze!