Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typujemy patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość
kasia basia asia i marysia gosia zosia

Gość gość
ale moge zapytac jakie sie podobaja bo te brzydkie to ile mozna wymieniac, juz sie skonczyly

Gość gość
a najsmutniejsze jest to czy mieszkasz w Krakowie, Białymstoku czy Zielonej Górze oczywiście schemat jest identyczny, można oczywiście dyskutować o nasileniu zjawiska w pewnych regionach ale nie bądźmy drobiazgowi. Nie trzeba być ekspertem by na pierwszym lepszym placu zabaw spotkać ekipę mamusiek standardowo, każda z petem, tleniona z odrostami, zajętych niebanalną rozmową i popatrzeć na ich pociechy czyli Denisów i Alanów z Dżesikami które bawią się nierzadko balansując na granicy życia i śmierci, a na których matki dopiero zwracają uwagę jak usłyszą przeraźliwy wrzask i zobaczą lejącą się krew. Oczywiście wtedy to dopiero jest spektakl a jakość i ilość przekleństw które wtedy wyrzygują jest nie do wymyślenia dla przeciętnego Kowalskiego.

Gość gość
Wiadomo,że dżesika i nikola=to imiona ,które występują najczęściej u patoli. Nawet była ankieta i badania na ten temat. Im bardziej wymyślne imię,tym niższy poziom wykształcenia rodziców.

Gość gość
Podaj swoje autorko może ocenimy . Na marginesie mam na imię Wioletta ,mówią na mnie Wiola ,nie jestem patologią w odróżnieniu do tych co zakładają durne tematy o imionach .Imię to imię nie może być patologiczne ,skończ szkołę naucz się czegoś w życiu bo nudzi ci jak widzę okropnie ,wymyślając takie niedorzeczności .

Gość gość
gosc 16:08, racja, ja nawet nie moglam zapytac o ladne imiona bo zaraz naskoczyli na mnie

Gość gość
wioletta jest ladne i stare, ono nie nalezy do tych gupich wspolczenych, ja np znam fajne wioletki, dobre mamy i mile babki

Gość gość
"Wedle badań socjologów Jurgena Gerhardsa i Stanleya Liebersona takie imiona - nadają swoim latoroślom rodzice z niższych warstw społecznych. To przypomniało mi tezę, której hołdowałam od zawsze - debilnie wymyślne i "zagramaniczne" miana (Gracjana, Nikola, Dżesika, Kewin, Alan, Tina) oznaczają bachora z patologii. " Jakoś nie zdarza się, by Kewiny, Wanessy czy Brajany (za samą chęć nadania dziecku imienia Brajan powinno się moim zdaniem odbierać prawa rodzicielskie) występowały w rodzinach ludzi z wyższym wykształceniem. Pewnie nie zdarzają się również nagminnie rodzicom ze średnim, chociaż mogą się trafić, co jest wówczas przejawem skrywanego kołtuństwa. Ale córka fryzjerki z przedmieścia na Nikolę już może liczy :):):)Nie krzywdźmy dzieci. Jeśli bardzo kusi egzotyczne imię, dajmy je progeniturze jako drugie. Wtedy da się z tym żyć.

Gość gość
Ty znasz takie Anety a ktoś inny inaczej się zachowujące ,natomiast takie porównywanie że wszystkie Moniki są takie a Beaty takie jest bez sensu .

Gość gość
znalam dwie anety, puszczalskie

Gość gość
totez wlasnie po to ta dyskusja, by poznac czyjas opinie. Jakos odnosnie Nikolki i Alanka niemal wszyscy sa zgodni.

Gość gość
znalam nikole okropna dziewucha, corka awanturniczej konfliktowej rodziny, popychala ludzi na ulicy

Gość gość
mam na imię Wioleta i daleko mi do patologii, skończyłam studia, mam pracę, dom...

Gość gość
a mi sie źle kojarzą Dorian i Gracjan, to synowie małoletnich matek z mojej okolicy, ten Dorian gorszy, od małego klnie, wyzywa ludzi na ulicy, nawet popycha, spija piwo z puszek które wyrzuca pod ławkę jego tatuś - oczywiście bezrobotny dresiarz.

Gość gość
nie tlumacz sie wioletko, oni gupoty gadaja, wioletty sa ok,

Gość gość
patologiczne imiona : puszczalskie glupkowate wioletki, kretynki anetki jeszcze gorsze anitki najgorzej uczace sie, angeliki blacharki z disco relax , paulinki cichodajki

Gość gość
macie źle w głowach. swoją drogą nigdy bym nie nazwala dziecka nikolką czy andzeliką :D

Gość gość
wiola troche infantylne, ale ujdzie w tlumie. Wiola, nie przejmuj sie :P

Gość gość
Nie no sorry na temat czego, opinie na temat wymyślonego przez autora tematu o patologicznych imionach ,więc ja się pytam co to są w ogóle patologiczne imiona .Czym jest patologia ? totez wlasnie po to ta dyskusja, by poznac czyjas opinie. Jakos odnosnie Nikolki i Alanka niemal wszyscy sa zgodni.

Gość gość
4 wiole jakie znam to puszczalskie dzidy od podstawówki popuszczają szpare a potem biorą ślub z debilami i ciagle haja nie wiadomo o co.Anety hmmm brak doświadczenia, ale imie takie sobie. Nikole to takie male latające z patosów, jessici tez małe tylko znam ale ANGELE o to to jest dopiero ................

Gość gość
a co tchórze boicie się podać swoich imion ,tylko ocenicie innych ,tym samym pokazujecie swoje kompleksy i swoją chorą postawę .

Gość gość
Monika to znowu ty? :D

Gość gość
18.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ty jak masz na imię? :classic_cool:

Gość gość
A ty co znasz puszczalskie i patololki ,podaj swoje imię ,może zaraz zostaniesz oceniona np jako l*******g albo puszczalska wredna suka . No mocne w pisaniu jesteście TYLKO.

Gość gość
ja podam imie jestem marysia

Gość gość
Napisałam wyżej ,pierwsza swoje imię, mam na imię Wioletta .

Gość gość
Adżela nie spinaj się tak, to tylko kwestia czyjegoś skojarzenia. Gdybyś była ciut mądrzejsz wiedziałabyś, że czyjaś opinia na temat twojego imienia nie uczyni z cienie d***** ani złodziejki, no ale mądra to ty Andżela nie jesteś :D

Gość gość
Kreci sie tu jakaś zawszona Anitka Wiolusia czy Andżelusia ?Idź obciagnij konkubentowi

Gość gość
Alan,Denis,Oskar-brrrrr