Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Teraz mam manie ogladania wozkow.lozeczek itp.wiem ze to za wczesnie ale nie moge sie juz doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 rozumiem :) wkońcu jest się czym cieszyć ;) ja jeszcze nie jestem i lubię sobie czasami pooglądać takie rzeczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Kochana ja juz rok wczesniej mialam upatrzone rzeczy.wizyte mam 11 marca moze uslysze bicie serduszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 dziel się tu z nami wszystkim :) ja ide spać kochana :) Dobranoc :) dbaj o siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 22, 2014 słuchajcie dziewczyny mam pytanie.czy wy po hormonach ( ja biorę progesteron) miałyście skutki uboczne w postaci nadmiernego owłosienia twarzy.Chodzi mi konkretnie o wąsik i o brodę. zawsze miałam na twarzy włoski ale były takie malutkie i bialutkie,a teraz na brodzie to niektóre już sięgają nawet 1cm i w dodatku zaczyna pojawiać się coraz więcej czarnych.Depiluję się co jakis czas pasta cukrową w nadziei że je troche osłabię ale nie ma efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 22, 2014 Brzoskwinko, progesteron właśnie powoduje, że takie włoski powinne znikać...moze to świadczyć, że masz za niski poziom progesteronu. Dlaczego lekarz Ci go przypisał i jak długo go bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Witam dziewczyny, mam nadzieje ze jestescie w stanie troche mnie uspokoic, a może ktoras z Was miała podobnie, Mianowicie staramy sie z mężem o dzidziusia, w tym cyklu kochalismy sie w dni płodne, w dniu planowanej @ dostalam cos podobnego do okresu ale nie mozna tak tego doslownie nazwac poniewaz trwal 3 dni, byl bardzo skąpy, bez skrzepow i żadnych objawów ze to jest @ { chodzi mi o ból piersi czy cos takiego } nigdy tak nie miałam, zawsze byl bardzo obfity @ ze skrzepami i tradycyjnymi bolami przedmiesiaczkowymi. w dodam ze w trakcie tego krwawienia zrobilam test i wyszedl negatywny, czy jest mozliwosc ze jednak jestem w ciazy czy moze to od czegos innego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 22, 2014 biorę go już rok od 16 do 25 dc. jak zaczęłam starac się o dziecko to wyszedł mi coś koło 1 ,a norma była chyba dopiero od 4 albo od 5.więc bardzo niski,do tego mam cykle bezowulacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Gosc 12,42 nie nakrecaj sie tak.sama tak mialam ze mialam objawy ciazy a w niej nie bylam.poprostu sobie wmawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 22, 2014 ja też kilka razy miałam podobnie.i do tego u mnie była bladziocha na teście ale w ciąży nie byłam.nie wiem jak jest u ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosczula Napisano Luty 22, 2014 gosc wiesz co ci powiem mozliwe ze to plamienie implantacyjne bo to moze wystapic ok 6-12 dzien po stosunku. Wiec mozliwe ze mozesz byc w ciazy. Powiem ci tez sie martwie bo owulacje mialam ok 12 lutego wspolzylam 10,11,13,14 i wiesz co wczoraj po stosunku z moim facetem mialam takie jakby plamienie i boje sie ze sie nie udalo i moge miec miesiaczke, ale disiaj np juz nic nie mam. takze poczekac jeszcze troszke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 22, 2014 Brzoskwinko, myślę więc, że jak wyrównasz sobie poziom progesteronu, to wtedy też te włoski znikną a i pełne cykle sie zrobią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 22, 2014 gość_M dobrze że chociaż tyle :) ale tak szczerze to biorę już ta luteine rok,to ile czasu ten progesteron się będzie wyrównywał.,a może sama luteina nie wystarczy ? już sama nie wiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 22, 2014 a kiedy byłaś u endokrynologa na badania kontrolne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosczula Napisano Luty 22, 2014 hej dziewczyny tu gosc2 u mnie niestety lipa moje obawy sie sprawdzily dostalam okres ale nie wiem jak teraz wylicze dni bo moje miesiaczki 31.12.2013, 28.01.2014, i dzisiaj tj.22.02.2014 a zawsze mialam 28 dni ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 22, 2014 ja nie chodze do endokrynologa tylko do zwykłego ginekologa.Ostatnio robiłam progesteron,był to 1 dc akurat tak wypadło i miałam coś powyżej 4. gosczula no czasami się coś poprzestawia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 23, 2014 Helloł dziewczęta :) piękny dziś dzień mamy :) co tu tak cicho ?;) czyżby wszystkie jeszcze spały ?;) budzimy się :)Miłego dnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 A ja dzis zrobilam test z niecierpliwosci ale wyszedl negatywnie niestety wprawdzie dopiero 25 dc wiec mam jeszcze mala nadzieje , malpe mam zazwyczaj 27 lub 26 dc wiec trzymajcie kciuki co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 w zasadzie to drugi cykl staran ale mam ogromna nadzieje ze sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 23, 2014 nadzieje zawsze trzeba mieć :) troszkę faktycznie za wcześnie ten testzrobiłaś ale bądz dobrej mysli :) i staraj się nie myśleć o @ ;) może akurat nie przyjdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 23, 2014 Dziewczyny potrzebuję pomocy. Tak jak już pisałam mam cykle 28-33 dniowe . Wspominałam również, że mój mąż nielubi jak liczę, albo jak robię testy owulacyjne więc nie robiłam ich w czasie spodziewanej owulacji, jednak kilka dni później mając dziwne bóle (jak na owulację) zaczęłam się zastanawiać czy znowu mi sie nie przesunęła, wiec zrobiłam test na wszelki wypadek i zrobła mi się całkiem mocna kreska, pytanie brzmi: jak długo po owulacji moze wychodzić jeszcze kreska na teście? Robię od 3 dni i nadal jest, raczej mocniejsza niż słabsza więc moze to świadczyć, że owulacja dopiero przede mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 23, 2014 nie wiem co ci powiedziec w takiej sytuacji :) ale ulotce kiedyś czytałam że pozytywny test owulcyjny nie oznacza że tego dnia jest owulacja tylko może być nawet 48 h od zrobienia testu.Wiec całkiem możliwe,że możesz miec owulacje chociażby dzisiaj.:) Więc wieczorem przytulanka :) Może też być tak że tego pierwszego dnia wzrósł ci poziom lh i organizm przygotowywał się do owulacji ale się nie udało,wiesz takie jakby podejście do owulacji :) i teraz dopiero będziesz miała ta właściwą oulacje :) a jest też opcja że masz owulację za owulacją :) no bo przecież są możliwe sytuacje gdy sa w cyklu dwie owulacje bo przeciez rodzą się bliźniaki dwujajowe.ja tam nie wiem jak to jest ale w takiej sytuacji właśnie ta druga owulacja następuje niedługo po tej pierwszej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 23, 2014 wróżka mi dokładnie dwa lata temu (co do miesiąca) przepowiedziała, że za dwa lata będę w ciąży z bliźniakami ;) szkoda, że nie wierzę w takie wróżki hihihi bo zaczyna się robić zabawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 23, 2014 a może akurat się udało :) przekonamy się :) jejku jak ja bym chciała bliźniaki :) czytałam właśnie że po clo mogą być więc mam nadzieję że jak mi się uda po clo to też spotka mnie ten skutek uboczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 23, 2014 Brzoskwinko, mojego kuzyna żona po 4latań starań i po clo właśnie, ma termin na koniec kwietnia i będzie miała dwie dziewczynki :) Więc Tobie też życzę z całego serca takiego skutku ubocznego :) Ja też bym chciała bliźniaki, ale wiadomo, że nie pogniewam się na choć jedno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 24, 2014 no tak :) aby było zdrowe :) nie ważne czy dwoje czy jedno :) no i żeby się udało w końcu :) ja pocieszam się faktem że mam większe szanse na bliźniaki bo mojego męża mama miała bliźniaki i mojego męża najstarsza siostra też miała bliźniaki :) a mąż ma 7 rodzeństwa i jest najmłodszy więc teraz czas żebyśmy my mieli te bliźniaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 24, 2014 o kurcze, to rzeczywiście masz spore szanse na bliźnięta :) I strasznie dużą rodzinę! Twoje dziecko będzie miało z kim sie bawić, bo dużo kuzynów będzie miało, zazdroszczę, bo ja choć mam rodzeństwo, to niestety mieszkam daleko od nich a niedługo będę mieszkała jeszcze dalej :( U mnie w rodzinie bliźniąt nigdy nie było, niestety. Ale za to spodziewam się dziewczynki, bo gdzieś czytałam, że jeżeli facet siedzi dużo przy komputerze, to ma duże szanse na spłodzenie dziewczynki, bo od komputera (ciepła które wytwarza) giną męskie plemniki. I coś w tym jest, bo mąż pracuje przy kompie i mówi, że wszyscy koledzy z jego pracy mają tylko dziewczynki :) Ja teraz czekam na termin miesiączki, który mam między 4 a 9 zdrowo sie prowadzę i łykam kwas foliowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 24, 2014 przerzuciłam się na temat "Czekające na pozytywny test ciążowy 2014" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość A Napisano Luty 24, 2014 Cześć dziewczyny mogę dołączyć?Zacznę od tego ze w pażdzierniku odstawiłam anty po 7 latach,okres miałam po nich normalnie tak jak powinnam.Owulację miałam ok 20dnia cyklu tak mi się wydaje miałam wtedy dwódniowe plamienie stosunek był dzień przed owu,w dzień owu i dzień po.5 dni po owu miałam znowu plamienie brązowe jedno dniowe.Co do obiawów to boli mnie podbrzusze takie dziwne ciągnięcie w dół do pachwin takie drętwienie promieniujące do uda,piersi az tak mnie nie bolą tylko dziwnie pieczą i mrowią.Okres powinnam miec dwa dni temu i w tym problem ze test w dniu okresu jedna kreska i dziś dwa dni po terminie tez jedna kreska jak myślicie moze to być ciąza czy cos mi się poprzestawiało.Dodam ze dzis rano było mi niedobrze zbierało mnie na wymioty.Jest nadzieja ze test nie wykazał ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosczula Napisano Luty 24, 2014 hej, wiesz co powiem ci ze nie wiem czy to ciaza, bo lekarzem nie jestem, ale nie wiem czy tak szybko mialabys sklonnosci do wymiotow gdyz nie kazdy je ma. Bole w podbrzuszu tez nie musza sweiadczyc o ciazy, skoro bralas 7 lat tabletki moze to jakies skutki uboczne. ale jesli chcesz bc w ciazy to zycze powodzenia. ja rowniez sie staram chociaz nie wyszlo, teraz dostalam miesiaczke 22.02 po 26 dniach dziwnie szybko ale nie bede liczyc dni plodnych, zaaczne od razy po @ i zobaczymym co wyjdzie;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach