Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roczniak szmery w sercu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie właśnie wróciłam ze szczepienia i jestem załamana!!! Pediatra usłyszała szmery w sercu-jako noworodek raz były słyszalne raz nie (w szpitalu) potem pediatra również nic nie słyszała. Dziś słyszała dostaliśmy skierowanie na wyniki krwi-jeśli będą wporządku to mamy udać się do kardiologa (pediatra obejrzy wyniki i wtedy da skierowanie). Jestem załamana, czy jest mama która miała tak samo?

Gość gość
Spokojnie, jeszcze nic nie wiadomo a ty panikujesz. Ja cię rozumiem, ale to nic nie pomoże. Z własnym dzieckiem problemów nie miałam, ale moi rodzice ze mną i owszem. Jak byłam mała lekarz też usłyszał jakieś szmery w sercu. Miałam kilka razy ekg, echo i pewnie inne badania, których już nawet nie pamiętam. Nic nie wykazały, później już żadnych problemów nie było. Mam nadzieję, że u ciebie też okaże się to niegroźne.

Gość gość
corka mojej kolezanki miala szmery. Ona nic z tym nie robila, nigdzie nie jezdzila. Miala brata i pamietala ze jak byli mali to tez mial szmery serca, a potem same zniknęly.

Gość gość
u jej corki bylo tak samo. Po 10 miesiacach poszla do lekarza i spytala czy slyszy jakies szmery a lekarz na to ze nie slyszy, a byly kiedys. Oczywiscie poszla do innego lekarza.

Gość gość
temu lekarzowi w pełni ufam, nie raz nas dobrze pokierował, a panikuje bo to wcześniak i już mam trochę za sobą.