Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymieniamy patologiczne miasta, województwa, wsie i dzielnice

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie Warszawa, woj. zachodniopomorskie, wieś nie wiem, Nowa Huta w Krakowie

Gość gość
Bytom, woj. Śląskie, wieś nie wiem, dzielnice Bytom - Bobrek, Lublin - Tatary, Majdan Tatarski, Felin, Dziesiąta

Gość gość
łódź, w Krakowie gorszy od Huty jest Kozłówek :P

Gość gość
w łodzi bałuty i stare polesie ale i tak z najwiekszą patologią kojarzy mi sie śląsk,nie cały rzecz jasna,ale te mniejsze miasta

Gość gość
Mieszkalam w Krakowie 4 lata i wg mnie najniebezpieczniej jest na Kurdwanowie, na Azorach i w niektorych częściach Nowej Huty. Teraz mieszkam w Warszawie i w nocy nie zapuszczam się na Prage Północ. A z opowieści koleżanki mieszkającej na Śląsku, wiem że niebezpiecznie jest w Bytomiu, Sosnowcu i Katowicach

Gość gość
łódź bałuty moja ciotka tam mieszka takiej patologii to chyba nigdzie nie ma ide do sklepu a tam zul spi pod alkoholowym na srodku ulicy wracam pod blokiem 2 laski sie kopia i jaraja szlugi ipija piwo i slownioctwo tez mocne

Gość gość
łódź sosnowiec wrocław trójkąt bermudzki warszawszka praga

Gość gość
Radom, Łódź ,Pabianice, Bytom,Kielce, Skierniewice i wszystkie pobliskie wsie a także Kraków z nożownikami i okolice

Gość gość
jestem z Pragi, zaprzeczam aby było niebezpiecznie, chociaż menelstwa sporo, ale jeśli chodzi o Warszawę to gorzej jest w Centrum i na takich starych menelarniach jak Wola, niektóre części Żoliborza, tam widziałam parę pobić, w Centrum mordobicia co krok, na Pradze nigdy nie widziałam

Gość gość
ej no dajcie spokój, mieszkam w Krakowie całe życie i wcale nie jest tak niebezpiecznie. :D Te wszystkie bitwy się rozgrywają między kibolami a postronni ludzie są bezpieczni :P

Gość gość
to zależy która praga, mieszkałam na pradze południe na gocławiu i tam rzeczywiscie był spokój, zero menelów, żadnych pobić, awantur, wracałam często w nocy i nikt nigdy mnie nie zaczepił. Ale na Pradze Północ już tak kolorowo niestetty nie jest

Gość gość
łódź limanka

Gość gość
mówisz, ze postronni ludzie są bezpieczni w Krakowie? To ciekawe czemu mój chłopak został pobity przez kiboli po tym, jak zaczepili go w nocy na ulicy i spytali czy jest za wisłą czy za cracovią. Odpowedział, ze za niczym i zaczął uciekać, ale oni go dogonili i pobili. Na szczęście byli pijani chyba bo nie mieli zbyt dużo siły i skończyło się tylko na kilku niegrożnych rozcięciach i siniakach. I to wszystko wydarzyło się w okolicy Placu Centralnego

Gość gość
Nowa Huta jest obecnie najbezpieczniejszą dzielnicą Krakowa (naprawdę). Ścisłe centrum i Śródmieście to dopiero oaza wszelkiej maśc***atoli. Dużo ludzi w centrum to mieszkańcy z przydziału, więc jest masa alkoholików, złodziei, degeneratów. Zgadzam się, że Kozłówek to straszne miejsce, ale Azory to też niezłe slumsy. Na Kazimierzu też dużo patologii, Podgórze się wyrabia, ale wciąż sporo mentów się tak kręci. Ogólnie rzecz biorąc, w sumie cały Kraków to patola.

Gość gość
wiem, o której Pradze mówicie :) mieszkam na Targowej :)

Gość gość
SOSNOWIEC I Bedzin (celebryci od malej madzi i szymonka) no i warszawa zlepek ludzi, zlepek architektoniczny, urbanistyczny w centrum Złota Teresa a obok slumsy - stare kamienice bez kanalizacji no i cudny dworzec centaralny :D

Gość gość
zapraszam na dworzec wawa wschodnia!!! taaa stolica panstwa europejskiego....

Gość gość
Cieszyn, województwo śląskie- Czeski Cieszyn - sama patologia, pełno meneli, cieszyniacy chodzą jak mrówki i noszą czeskie wino, najtańsze, piją starzy, piją młodzi od rana do poznej nocy

Gość gość
Poznań, bo Noxelia :classic_cool:

Gość gość
Opolskie

Gość gość
Ogólnie cały GOP to jedna wielka patologia.

Gość gość
ZGIERZ, wszystkie pijane mamusie na porodòwce i pobicia niepełnosprawnych z wiadomości tv to tam. Brakuje noworodków na śmietniku ale w Zgierzu wszystko możliwe.

Gość gość
pijani rodzice czyli efekt 500plus