Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy jakichkolwiek lekach lub suplementach udało wam się schudnąć

Polecane posty

Gość gość

lub zahamować łaknienie

Gość gość
ja ćwiczę i biorę CLA z zieloną herbatą.. ale bez ćwiczeń nie wiem czy byłby efekty, prawde powiedziawszy, wątpię

Gość gość
Piecie dużej ilości mocnej zielonej herbaty fusiastej i żeń-szeń z Olimp Labs :)

Gość gość
no ja ostatnio nie moge pohamować sie z jedzeniem jem jem i jem.....:( ćwiczyłam ( ale wtedy siostra pilnowała mi synka a teraz wyjechała) i były efekty ale jak ćwicze na orbitreku czy robie przysiady to mój syn się boi i płacze??!! Nie wiem dlaczego:( Mam dużo ruchu ale ciągle jem, zapcham sie że jest mi niedobrze ale za 5 min znowu głodna:(

Gość gość
A jak jest temat o grubasach to wszystkie zgodnie piszą,że takie szczuplutkie i zadbane.Wyszło szydło z worka, na tym forum siedzą same grubasy:D

Gość gość
Może prawiemamusia się wypowie bo jest gruba i pewnie już próbowała wszystkiego żeby zrzucić tłuszcz z doopy:)

Gość gość
a dlaczego grubasy:) kochana nie jestem grubasem i jeszcze mi daleko do grubasa. Czy jeśli ktoś chce po światecznych, noworocznych i karnawałowych szaleństwach zrzucić trochę ciałka to musi być zapasiony?? Troszku mi się majtki zaczęły opinać na tyłku wiec chce cos z tym zrobic