Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Jak to własciwie jest z tą czeczenią wyjasni mi ktoś

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Dlaczego rosjaną tak bardzo zalezy żeby ten mały muzułmański kraik był częścią rosji że co chwile wywołują wojne i okupują go mimo oporu czeczeńców? są tam jakieś złoża naturalne ropy naftowej czy czegoś? :-o

Gość gość
hę?:-) ty swirujesz czy masz cos ze swira?:-)

"hę?usmiech.gif ty swirujesz czy masz cos ze swira?" oho, jakies głupie babsko nie zrozumiało mojego pytania bo interesuje sie jedynie gotowaniem, ploteczkami i modą jak widze wyżej.

no, jest tu ktoś kto może mi to wyjasnić, czy mam wrócić do zakładania głupich tematów na które na pewno znajdzie sie pincet milionów odpowiedzi? :)

Gość gość
rosjaną? Weź się k***a za naukę debilko.

prosze o merytoryczne odpowiedzi. Mówiłyście że nie chcecie bym bez przerwy zakładała głupie tematy to zakładam mądre i pragne odpowiedzi na ta nurtująca mnei kwestie.

Gość gość
My nie chcemy, żebyś w ogóle zakładała jakiekolwiek tematy. To forum było kiedyś dla kobiet, mężczyzn, a nie dla takich gimgówien jak Ty. Rozumiesz ten niuans?

nie jestem gimgównem, mam 20 lat.I nie wiem dlaczego ten temat ci tak przeszkadza. Bo jest mądry a nie o robieniu kupy albo prawiczkach?