Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez dziecko do jej serca

Polecane posty

Gość gość
to sie nazywa zal d**e sciska... Byli razem ona pewnie chciala miec rodzine meza a on sie bawil.... stad inne poglady na zycie. Ona poznala faceta i wyszla za maz. Maja dziecko. Zerwali z auterm 4 lata temu . Widac ze dziewczyna miala czas spotkac kogos i zalozyc rodzine.... i po 4 latach nasz autor sobie przypomnial ze w sumie kazdy z jego znajomych ma rodzine, a obecnie na rynku sa wolne albo mlode sikse - ktore nie spijrz ana starego autora albo kobiety z odzysku (po rozwodzie z dziecmi) Wiec autor wpadl na pomysl ze odwiedzi swoje byle i a noz widelec u ktorejs zostanie dluzej. Pewnie pierwsze 2 zamknely mu drzwi przed nosem, a nasza bohaterka siedzac w domu i chwile odpoczywajac w natloku obowiazkow (poniewaz maz wyjechal zarabiac kase) otwiera drzwi a tam stoi moze jej niegdys wielka milosc. Moze koles ktoremu ona mowila ze jest gotowa zostac matka i zona a on to olal. Ale czasy sie zmienily dla niego. Bohaterka nasza wpusila bylego - myslac a niech wchodzi mam chwile i chetnei zjem to ciasto ktore mial w rekach nasz autor. A mysle ze raczej zadn akobieta w takiej sytuacji jak nei ma meza w domu nie wpuscila by obcego faceta a tym bardziej bylego...gdyby nei chciala mu pokazac jak wspaniale zyje jakie ma wspaniale dziecko i meiszkanie.... i mysle ze to byl jednorazowy powod dlaktorego ona wpuscila autora do domu... A ten widzac ze jest i dom, i ladni eurzadzone, i kobieca reke, i jego kiedys byla kobieta pieknie wyglad ai kszata sie po domu a w pokiku spi male dziecko - zpragnol tego samego....(zreszta mysle ze bylo to w jego glowie przed odwiedzeniem bohaterki) i teraz bedzie wymyslal ze maz jest zly, z eja zdradza, ze zostawia dziecko na 3dni i tego typu p*****ly z bezsilnosci. A facet ktory chce taka kobiete z dzieckiem to nie milosc do desperacja..i poszukiwanie zgubionego czasu.....

Gość gość
pić nie pił bo nie pije a seks owszem uprawiał,ale nie zdradził,no teraz kombinuj.

Gość gość
teraz facet który zazdrości życia jakim żyje jego ex,zrobi tu z wszystkich mężczyzn pijaków i niewiernych mężów,tylko nie on,tylko on tak by nie zrobił... Taki porządny aż się rozstali.Śmiech na sali.

Gość gość
Widocznie był z Tobą, ale on tam jest sam. Mamy tą samą branże zawodową i wiem co Sie dzieje jak zjeżdża się z całej Polski. 500 km od domu, nikt nie przeszkadza. Rozeszliśmy się 6 lat temu.

Gość gość
Nie każdy facet musi zdradzać,ty też byś zdradził?Nie wiesz jaka jest prawda i robisz sobie złudne nadzieje.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że ją nigdy nie zostawiłbym żony z małym dzieckiem. Ona pracuje, dziecko zostaje z jego matką kiedy oni są w pracy.

Gość gość
żal,przez ciebie przemawia,rozumiem,ale jeśli ją kochasz to nie rozwalaj jej rodziny ani nie życz jej problemów małżeńskich

Gość gość
Ciekawe jakim jest ojcem.

Gość gość
a pomyśl logicznie mówisz,że twoja ex wyglądała pięknie,myślisz,że gdyby dręczyły ją problemy piękniała by,kwitła,nie,ona jest z nim szczęśliwa,a facet ma piękną żonę,maluśkiego syna,myślisz,że jest niezadowolony i nie docenia tego co ma,poświęciłby to dla 2 pijanych wieczorów,wiesz kobiety też nie są głupie mając pewne doświadczenie nie wiążą się z gorszym od poprzedniego exa,szukają kogoś lepszego.Więc jest taka ewentualność że jest lepszym partnerem i ojcem niż byłbyś ty.

Gość gość
Ona zawsze wyglądała pięknie. Jak jedyne dziecko to są problemy-nieprzespane noce, zęby, żoną zmęczona, bo dziecko daje w kość. To jak myślisz.nie.skorzystaj by zokazji

Gość gość
Chłopiec jest fajnym dzieckiem. Ale rozrabia, kombinuje. Jest mało płaczliwy, ale *****iwy.

Gość gość
Cały czas się śmieje jak jego mama. Ma oczy i kolor włosów po nim, a reszta to cała mama.

Gość gość
Hnmm

Gość gość
Po mamie

Gość gość
mie wtrącaj się w czyjeś małżeństwo, to nie ma sensu i nie skończy się dobrze

Gość gość
Yhy

Gość gość
To chyba nie ty jestes taki super skoro twoja ex jest twoja ex bo gdybyś był takim ideałem to czemu nie jesteście razem a ona sypia z tamtym? po drugie mój maż wyjeżdżał w delegacje bo to jego praca i co miałam z nim rozwód brać bo mnie na 3 dni zostawiał co jakiś czas? a od kiedy facet czy matka musi być przy dzieciaku(jeżeli on ma super opiekę) 24 na dobę?? chyba ci sie pojęcia pomyliły. Matka została z dzieciakiem na 3 dni i co umrze?, nawet jak zachoruje to co szpital, lekarz jest i nie wiem o co ci chodzi. Sam szukasz sobie problemu.

Gość gość
Dobrze się przy niej zakręcił i tyle

Gość gość
I jal

Gość gość
Mam nadzieję,że ta kobieta ma na tyle rozumu,że nie da się zwieść.

Gość gość
Może i wtedy byliśmy różni, ale teraz chce z nią być. Zawsze wyglądała niesamowicie, ale ja ją zobaczyłem wtedy, po porodzie nie przytyła, a wygoda bosko, widać, że macierzyństwo jej służy. Ma czas na kręcenie włosów, ubranie się ładnie. Nigdy się nie malowała.

Gość gość
Chcieć to ty sobie możesz.Gadasz jak 15-latek.

Gość gość
Ale jesteś długi-nie rozwalaj rodziny, trzeba było siedzieć na dupie i jej pilnować kiedyś a teraz żegnam .....

Gość gość
Ocknął się po latach.Gdybyś ją kochał,to cieszyłbyś się jej szczęściem,ale nie najważniejsze są twoje uczucia ''bo ja chcę",może jeszcze tupniesz nóżką jak w przedszkolu?Dzieciak.

Gość gość
Jej mąż nie zasługuje na nią

Gość gość
Poprostu nie chcesz byc sam , a kobiety brzydkie czy ładne wszystkie zdradzaja .

Gość gość
sam też nie chce być