Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kala02gabi16

Konto bankowe

Polecane posty

Gość Kala02gabi16

Jeśli dodałam post do złej kategorii to przepraszam. Wracając do tematu za miesiąc wyjeżdżam za granicę na 8 miesięcy a problem polega na tym że niemam konta, a w dzisiejszych czasach, gdy jesteśmy zawalani nowymi informacjami o coraz to nowszych bankach, ofertach, lokatach, oprocentowaniach i innych niewiem poprostu na który sie zdecydować. Jestem poprostu zielona w tym temacie :/ mam mieć założone już konto w państwie gdzie będe pracować (anglia) ale chciała bym mieć też konto w pl na wpłacanie tu pieniązków i ewentualne przelewy zza granicy. Prosze wszystkim którzy mi mogą pomóc o radę na jaki bank sie zdecydować, jak wyglądaja prowadzenie konta, płatności i czy wogóle konto, lokata czy może coś innego. Z góry serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość Kala02gabi16
Nikt mi nie pomoże??? To dla mnie ważne.

Gość gość
wybierz taki co ma darmowe konto walutowe proste np. millennium przez neta ma chyba darmowe jak założysz w zasadzie nie ma znaczenia wazne abyś miała niezbedne do przelewów zagranicznych tzw IBAN i SWIFT

Gość gość
Nie ma znaczenia tak naprawde, zwykłe konto bieżące w każdym banku.

Gość gość
Racja. W Mille INTERNETOWE konto walutowe jest bezpłatne.

Gość gość
ja mam w ing i jest ok

Gość Kala02gabi16
chcialabym mieć konto w angielskim banku ale znam tylko parę zdań po niemiecku :(

Gość Kala02gabi16
Kala02gabi16, przestań podszywać się pod ludzi z głupimi tekstami o "niemieckim", ponieważ są tu ludzie którzy naprawdę szukają pomocy, za co jestem im bardzo wdzięczna a nie czekają na głupię żarty. Mam nadzięję, że kiedyś też szukając pomocy ktoś bedzie sobie robił z ciebie za przeproszeniem jaja, ale to świadczy tylko o poziomie szacunku do drugiego człowieka i jego inteligencji. Z pozdrowieniami, prawdziwa Kala02gabi16

Gość gość
jak bedziesz pracowac bez języka ....

Gość gość
aha to podszyw 😡

Gość Kala02gabi16
Znam język angielski, dlatego też jadę do pracy i proszę, aby ktoś przestał sobie robić głupie żarty podszywając sie pode mnie

Gość gość
Jeśli chcesz mieć naprawdę darmowe konto to chyba tylko alior sync takie oferuje.

Gość Kala02gabi16
Dziękuj***ardzo wszystkim za odpowiedzi :) i proszę was, widząc jakieś głupie komentarze nie reagujcie, bo to podszyw, a ja naprawdę potrzebuje pomocy i za każdą odpowiedź bardzo dziękuję :)

Gość Kala02gabi16
Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi :) i proszę was, widząc jakieś głupie komentarze nie reagujcie, bo to podszyw, a ja naprawdę potrzebuje pomocy i za każdą odpowiedź bardzo dziękuję :)

Gość gość
a francuski też znasz? Nudzisz z tym podszywem, pewnie sama się podszyłaś aby podbic temat :)

Gość Kala02gabi16
Jeśli ktoś ma marudzić wpisami typu "francuski, niemiecki" czy inny japoński, to niech poprostu opuści forum i się nie wypowiada. Dziękuję.

Gość franuk23
Moim zdaniem obecnie najlepszą ofertę ma mBank. Dodatkowo zakładając rachunek przez internet na odbierzkonto.pl można dostać pendrive 8GB lub 16GB całkowicie za darmo. Więc myślę, że warto skorzystać z tej oferty.