Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaa33

Wanienka

Polecane posty

Gość Ciekawaa33

Czesc, wlasnie koncze kompletowac wyprawke dla dziecka, zostala mi do kupienia wanienka, zastanawiam sie nad taka Cameleo Beaba, glownie dlatego, ze mozna do niej dokupic hamak i stojak, co podobno jest mega wygodne, bo odciaza plecy (bo nie trzeba sie schylac ????) no i mozna miec obiec rence wolne jak sie myje dziecko, co o tym sądzicie ???

Gość gość
ja mam z mother care, bo ma taki kształt, że przy noszeniu nie wuchlapuje się z niej woda, a kąpaliśmy malucha na początku w pokoju. teraz wstawiam wanienkę do kabiny prysznicowej. nie wyobrażam sobie, żeby kąpać go w pokoju już, bo chlapie :) a zaczął to robić jak miał 3 miesiące/ dlatego stojak wydawała nam się zbędny i dobre zrobiłam, bo teraz nie byłoby co z nim robić :)

Gość gość
W stojaku i tak długo nie pomyjesz, bo...dziecko chlapie :) Synka od ok 4 mca muszę kapać w dużej wannie, tzn. wstawiam tam wanienkę.

Gość gość
ja kupiłam najzwyklejszą, od 5 mca życia kąpię się już w naszej wannie, 1 dzień w wannie w wanience się kąpał i już potem normalnie-kupiłam matę antypoślizgową.

Gość gość
rence? A co to ?

Gość mama prawie dwulatka
ja mam z ikea sluzy dziecku od urodzenia az do teraz bo nie mamy normalnej dużej wanny tylko prysznic bez brodzika

Gość Zoja§
Ja mialam z ok baby ze stelażem. Wanienka byla wyprofilowana więc miałam dwie wolne ręce i mogłam na spokojnie myc córkę. Ale odkąd siedzi czyli jak skonczyla 6 miesięcy myję ją juz w duzej wannie.

Gość gość
Miałam dla dziecka zwykłą wanienkę, dokupiłam taką gąbkę podkładkę, że nie musiałam maleństwa ciągle trzymać. Około 4 miesiąca musieliśmy przenieść kąpiele do łazienki, bo chlapał synek wodę na panele w pokoju. Jest kapany w łazience w wanience.

Gość aina11
Ja mam taki zestaw beaba o ktorym pisalas, moge polecic jak najbardziej :) calosc sie ladnie sklada, wanienka jest lekka a na stelażu tak jak pisalas bardzo ulatwia mycie i odciaza plecy :) a troche sie tego dziecka nanosisz, wiec czemu sobie nie ulatwic zadania :)