Gość gość Napisano Luty 18, 2014 Witam! Nazywam się Marcin i juz od kilku tygodni żyje w świadomości że za jakiś czas bede ojcem ,na początku, gdy tylko się o tym dowiedziałem byłem przerażony i nie wiedziałem co zrobić . Matka mojej dziewczyny chciała usunąć dziecko i powiedziała jej, ze jeżeli nie podda się aborcji to nie mamy co liczyć na jej pomoc.( heh świetna postawa Matki, nie ma co gadać !)Moi rodzice podobnie mam się pakować i wypad z domu. Także na jakiekolwiek wsparcie nie ma co liczyć.Ciężka sprawa ale , przynajmniej znalazłem prace za 1500zł netto, hmm...no niby nie jest żle , bo jeszcze z dodatkowej roboty wyciągnę gdzieś 500 i mamy 2000zł co miesiąc .Po dłuższym zastanowieniu nie wygląda to tak kolorowo .Musiał bym wynajać mieszkanie za min. 700-900 zł plus media kolejne 300 i na zycie zostaje gdzieś 800zł .Nie wiem jak jest z zasiłkiem wiec chciałbym sie zapytać czy w mojej sytuacji moge liczyć na jakąkolwiek pomoc na start ze strony państwa , może jakieś mieszkanie komunalne? ,jakie są kryteria przyznawania takich mieszkań ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach