Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak być 19'nastoletnim ojcem ;]

Polecane posty

Gość gość

Witam! Nazywam się Marcin i juz od kilku tygodni żyje w świadomości że za jakiś czas bede ojcem ,na początku, gdy tylko się o tym dowiedziałem byłem przerażony i nie wiedziałem co zrobić . Matka mojej dziewczyny chciała usunąć dziecko i powiedziała jej, ze jeżeli nie podda się aborcji to nie mamy co liczyć na jej pomoc.( heh świetna postawa Matki, nie ma co gadać !)Moi rodzice podobnie mam się pakować i wypad z domu. Także na jakiekolwiek wsparcie nie ma co liczyć.Ciężka sprawa ale , przynajmniej znalazłem prace za 1500zł netto, hmm...no niby nie jest żle , bo jeszcze z dodatkowej roboty wyciągnę gdzieś 500 i mamy 2000zł co miesiąc .Po dłuższym zastanowieniu nie wygląda to tak kolorowo .Musiał bym wynajać mieszkanie za min. 700-900 zł plus media kolejne 300 i na zycie zostaje gdzieś 800zł .Nie wiem jak jest z zasiłkiem wiec chciałbym sie zapytać czy w mojej sytuacji moge liczyć na jakąkolwiek pomoc na start ze strony państwa , może jakieś mieszkanie komunalne? ,jakie są kryteria przyznawania takich mieszkań ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować