Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radzikson_99

Jak się zmienić??

Polecane posty

Proszę Was poradę, mianowicie mam już 21 lat, a nigdy nie miałem dziewczyny. Uważam, że jestem przystojnym, inteligentnym facetem. Nie lubię dużych imprez, dyskotek - powodują u mnie wręcz zawroty w głowie, preferuję skromne domówki. Mam znajomych - w tym koleżanki z którymi się trzymam. Problem zauważyłem już dawno, gdy zorientowałem się że moi znajomi już są w związkach, rozstają się i znowu tworzą nowe, a ja tkwię tak w martwym punkcie. Miałem możliwość (tak mi się wydaje), stworzyć związek tak do 2 razy, ale jakoś nie potrafię zrobić tego kroku... Już teraz powoli czuję taką pustkę, że jak o tym myślę, to do głowy wpadają mi naprawdę głupie pomysły...

aha, to chcesz związku, żeby nie być gorszym, współczucia dla przyszłej dziewczyny, która będzie zapchajdziurą, z naciskiem na dziurą, bo jak zaimponujesz znajomym to Ci wzrośnie testosteron i z*****asz ją na śmierć:O

kolego ja raczej nie chcę nikomu zaimponować, tylko czuję potrzebę bliskości z inną osobą, coś więcej niż przyjaźń. A czytając twoje odpowiedzi, że Ty też masz problem - z rzeczowym podejściem do kobiet