Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obawiam sie ze jeszcze dzis na ukrainie wybuchnie wojna

Polecane posty

Gość gość
w imieniu ochrony własnych obywateli mogą zrobić wszystko, w końcu to mocarstwo a nie jakieś zad***e w postaci polski

Gość czeski Polak
Ludzie walczą o przegraną sprawę, nie ma się co emocjonować.

Gość plus dla Wschodu
Tymoszenko jest ukraińską patriotką(nie wiem jak ukraińska patriotka może być Żydówką) i jest więźniem politycznym. Unia powinna się wziąć za tę sprawę, skoro Ukraina była gospodarzem Euro 2012. My też powinniśmy zaingerować, bo byliśmy współgospodarzami.

Gość biZ0n
teraz wielu Polaków wkurza to, że wielu Ukraińców , którzy wymachują 'czerwono-czarnymi' chorągwiami teraz Nas prosi o pomoc, wielu Polaków mówi wprost i ze złością - NIE ale teraz moim zdaniem trzeba tym z 'czerwono-czarnymi' chorągwiami pokazać , że POMOGĘ ale PAMIĘTAM co zrobiło UPA moim dziadkom na Wołyniu ! pytanie, czy należy pomagać 'czerwono-czarnym' ?

Gość biZ0n
plus dla Wschodu ale padła już propozycja od rządzącej mafii na Ukrainie odnośnie Tymoszenko, jeżeli zapłacicie i wykupicie Tymoszenko za 100 milionów USD to sobie weźcie i zabierzcie, Tymoszenko jest jak towar do sprzedania na licytacji , kto da więcej za 'klacz' na targowisku konii i za forsę parlament na Ukrainie przegłosuje aby wyszła z pierdla i może pojechać nawet do Argentyny

Gość plus dla Wschodu
biZon - Z tymi czerwono-czarnymi flagami to nie przesadzajmy. My dobrze wiemy, co zrobiła UPA, ale większość Ukraińców nie, a nawet jeżeli wiedzą, to mówią, że przecież UPA tylko walczyła o ich wolność, tak jak nasza AK. Jest w sumie w tym dużo prawdy, bo AK też mordowała Ukraińców. Teraz nie ma sensu zwracać uwagi na te flagi, niech sytuacja na Ukrainie najpierw się uspokoi, później można rozmawiać. Należy pomagać czerwono-czarnym, bo dzisiaj ukraińscy nacjonaliści nie są źle nastawieni do Polski, chyba że Polacy zaczną pleść bzdury, że Lwów jest polski, a Polacy nigdy w życiu nic Ukraińcom nie zrobili. Jeżeli chodzi o Tymoszenko, to Janukowycz powinien ją wypuścić, co byłoby spełnieniem jednego z warunków Majdanu. Aż tak bardzo boi się o swoje życie?

Gość gość
Oby Berkut rozgonił ta przeklętą hołotę.

Gość plus dla Wschodu
Oby Ciebie tak ktoś kiedyś rozgonił i spałował, prostaku.

Gość gość
Jesteś UPAowskim agentem, czy innym pomiotłem? Jestem Ukrainką, z krwi, tam mam rodzinę i przyjaciół, wiem co tam się dzieje. Ludzie już się modlą o przegnanie tej hołoty, Strach tam żyć, wychodzić do pracy czy z dziećmi, tylko 'dzięki' majdanowcom.