Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa999

PROBLEM W PRACY ,, NIE WIEM JAK SOBIE PORADZIC PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gościówa999
no tak, jedne w londynie... college cos tam wpisane miala... wloski, ang zna, miala wlasna dzialanosc, widac ze obrotna. zalezalo im tez na statusie studenta, ktorego ja nie mam

Gość Ale to już było
Dlaczego nie postawisz sprawy jasno? Zwykle na wstępie wprowadza się nowego pracownika i szkoli w danej dziedzinie.Co to za firma że każdy jest zajęty a Tobie nikt nie raczy wytłumaczyć na czym polega Twoja praca! To niedorzeczne przecież.Odezwij się, nie bądz ciepłe kluchy!

Gość gościówa999
1ego dnia powiedzialam w koncu do nowej czy mi pokaze co i jak, a ona na to " dodaje ogloszenia- mozesz popatrzyc" no i co? siedze cicho, bo jestem strasznym nerwusem i czuje, ze jak sie odezwę to moze byc nieciekawie, jak mi nerwy puszczą...a potem jak juz widzialam, ze nie zdzialam nic to mowie do tej jednej , ze nie dam rady, ze nie dogaduje sie z nowa, ze nie umiem nic, a ona to skwitowała : mialam to samo, nie martw sie, dasz rade....

Gość gość
Ja w ciebie wierze, dasz rade. A ta druga sie nie przejmuj, to ze miala wpisane w CV 4 kierunki studiow to jeszcze nie znaczy, ze je skonczyla czy tez skonczy. Moze co chwilke cos zmeiniala i tak sie uzbieralo:p Gwarantuje ci, ze da sie studiowac gora 2 fakultety na raz. A napisac, ze ma sie wlasna dzialalnosc jest najlatwiej, bo to najlepsza zakryj dziura w zyciorysie jaka znam:p gdy nie mozna przedstawic referencji z innej firmy. Nie czuj sie rowniez od niej gorsza, ze podala tyle jezykow w cv. Skonczylam 2 filologie i wiem jak to niektorzy sie chwala swoja znajomoscia jezykow. Kumpela napisala, ze zna 5. A w rzeczywistosci zna z tego 1 tak srednio na jeza, a reszte na poziomie poczatkujacym. Poza tym pracujac w sekretariacie nawet nie bedzie musiala prezentowac swoich umiejetnosci. Uwierz w siebie

Gość mgość
wzięli ciebie, bo nie jesteś cwaną zdzirą, jak tamta. Same cwane suki za podwładne nie jest też dobrze mieć. Widać ktoś chciał ci dać zarobić a to księgowanie wplat to je g....-na pewno można się nauczyć tego w 10min.

Gość gościówa999
ale nie da sie tak zmienic wszytsko skoro moje podejscie od poczatku bylo takie ulegle i staralam sie grzecznie pytac o cos lub samemu kombinowac, moze zwyczajnie sie nie nadaje na to stanowisko , nie kazdy musi byc dobry w akurat tej dziedzinie... a ja mam braki w wielu aspektach i dlatego mam problem aby cos samej rozwiązać. Dziekuje za slowa otuchy, ale chyba jednak juz upadlam nieco niżej.

Gość gość
Nie wierzysz w siebie i to jest twoj problem. Kazdy musi kiedys zdobyc pierwsze doswiadczenie.

Gość gość
Rozumiem, ze nie potrafisz pojac ksiegowosci. Ale takie zaswiadczenie, umowy itp. tego mozna sie nauczyc

Gość Karola456
W tym temacie mogę polecić E-learning szkolenia w Edupharma http://www.edupharma.pl/pages/e-learning.php . Też kiedyś miałam podobne problemy, ale zaczęłam stosować ściśle się do zaleceń e-learningowych i w końcu zyskałam nie tylko pewność siebie, ale także konkretną wiedze, którą mogę na co dzień wykorzystać w pracy. Poleciłam tą firmię mojej koleżance, ktora wynajęła ich do szkoleń pracowników w firmie i też była bardzo zadowolona.