Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam adhd

30 pare lat i ADHD

Polecane posty

Gość mam adhd

Ktoś z Was lub z Waszych dorosłych bliskich boryka się z ADHD ? Chciałabym wiedzieć czy mieliście problemy w pracy i czy terapia poprawiła Wasze wyniki w pracy? Mam stwierdzone ADHD. Przez to schorzenie w pracy jestem odbierana jako niekompetentna. Teraz znów widzę światełko w tunelu :)

Gość gość
Mam podobny problem i coraz czesciej zastanawiam sie czy nie mam ADHD. Wiek podobny Dodam, ze nie jestem impulsywna, ale to chyba juz nie tyczy sie doroslych. Mam bardzo spokojna nature, ale - Nie potrafie sie skoncentrowac i nigdy nie potrafilam. Nawet podczas studiow - Czesto ludzie mi mowia, ze nie potrafie sluchac. Staram sie nad tym panowac, ale czym bardziej jestem zdenerowana tym trudniej mi to wychodzi - Nie doprowadzam pewnych spraw do konca. Szybko trace zainteresowanie. Kocham ksiazki, ale czesto nie potrafie sie skupic i odkladam je po przeczytaniu kilku rozdzialow. Ogladajac film tez nie moge sie czesto skupic chociaz mnie interesuje -Kiedys wszystko gubilam, nigdy nic nie pamietalam. Teraz jest juz lepiej i raczej nic nie gubie -Ogolnie jestem dosc chaotyczna i przez to niedawno stracilam prace w biurze, bo ciagle robilam bledy. Ok, mialam tej pracy i tak i tak dosyc i to nie byla moja dziedzina, bo nie nadaje sie do ksiegowosci i nie nawidze tego robic. Ale do dzisiaj sie dziwie jak mozna bylo stale robic takie bledy, zamiast 900 przepisalam do tabelki 80 itp.

Gość gość
Mam pytanie czy bierzesz jakies leki, czy terapia ci pomogla i na czym ona polega? Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz

Gość mam adhd
Jestem na samiuteńkim początku, dlatego pytam o to jak sobie radzą inni.

Gość mam adhd
Na razie czeka mnie terapia i praca nad sobą, od pewnego czasu na coś choruję i na razie tylko terapia.