Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maverick42

Wasi ulubieni aktrozy

Polecane posty

Gość maverick42

Jacy są wasi ulubieni aktorzy? :)

Gość maverick42
moja lista to : Arnold Schwarzenegger Al Pacino Michael Biehn Rutger Hauer Kurt Russell Christopher Walken Ed Harris Andy Garcia Mickey Rourke Denzel Washington

Gość Irene  Adler
"Ulubieni" zmieniają się często. Przyznaję, że ostatnio po obejrzeniu "Wilka z Wall Street" Leonardo :) Jeśli nie dadzą mu w końcu Oscara to zrobię im protest na czerwonym dywanie jak ekolodzy. I oczywiście przykuję się do Leosia. ;) Niezmienną sympatią darzę Colina Firtha zwłaszcza za "Jak zostać królem" ale to taka miłość najdawniejsza z dawnych, bo mam sentyment do Pana Darcego. Zresztą jak pewnie połowa kobiet na świecie Z polskich aktorów oczywiście Więckiewicz w tej chwili, bo mu uwierzyłam. Dokładnie tak wygląda świat alkoholika. Chociaż Smarzowski chyba tym razem trochę przekolorował. Po "Glinach" byłam lekko zszokowana, że to już ? Koniec ? No tak. Na seansie filmu "Pod mocnym Aniołem" miałam ochotę wstać i wyjść przed końcem, co mi się nie często zdarza. Poza tym ... ile mamy czasu ? Dziesiątki, setki filmów i fantastycznych kreacji aktorskich. Kocham kino, więc nie da się wymienić nawet części nazwisk. :D

Gość gość
Mawerick 42 moj ulubiony aktor Piotr Adamczyk moze twoich zagrać wszystkich

Gość maverick42
Haha dobre :) Racja Adamczyka dzisiaj wszędzie pełno.