Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można dać dziecku na imie Gabryś

Polecane posty

Gość gość
najlepiej zrobić z dziecka ciotę i dać mu na imię Gabriel/Gabryś. fuj!!

Gość gość
Nie pieprz bree, bo psychologię to ty w harrym potterze widzialas... Psycholozka to była ironia, blyskotliwa kobietko :)

Gość gość
Jak ktoś chce to niech daje nawet Zenek- i co z tego?! Macie sensacje o łał

a co ja niby mam wspolnego z psychologia? czyzby znowu moja psychofanka co wikla mnie ciagle w coraz to nowe historie? :D chyba tak. juz w liceum pani filolog rypala nieukow zawsze za te psycholozki i socjolozki, takze mam uraz i jestem wyczulona. ironia sie nie zaslonisz, nie przede mne :P

Gość gość
też miałam kiedyś taką psycholkę, przez to się już nie loguję bo nie chcę się użreć z tą poje//buską. jednego dnia byłam nauczycielką, drugiego weterynarzem a trzeciego sprzedawałam wdg niej ścierki raypath. nawiedzone kretynki same tutaj siedzą, normalni ludzie nie śledzą wpisów innych, a tym bardziej się nie opierają na tym co inne downy piszą. do garów tłuki!!!!

Gość gość
Może będzie mówić Gabriel, nie każdy lubi na siłę słodko-pierdząco zdrabniać, bo taki jest zay****y obowiązek ciumkania w polandzie zasranym, niektórzy mają mózg

Gość gość
Gabrys obrzydliwe imię i pewnie ci/ota z niego wyrośnie, gorsze już tylko Alan albo Wiktor

Gość gość
Porebalo mi sie z psychiatria, przepraszam :)

no, to wez mnie nie obrazaj kobieto :P a po co ten jad, co zazdroscisz? nie ma czego, niewdzieczny, ciezki zawod, nie polecam WOGOLE :P

Gość gość
Gabryś to świetne imię, bardzo ladne. Ty autorko pewnie nazwalas swojego syna gracjan a corke jessika?