Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa88

samotność

Polecane posty

Gość gość
Faceci lubią uległe kobiety

Albo też może być tak ,że masz dość sporo oczekiwania co do faceta a ci , którzy do tej pory do Ciebie startowali nie spełniali Twoich wymagań.

Gość gość
Jedni piszą, że lubią mające swoje zdanie, inni że uległe :D złote rady

Gość nieszczesliwa88
Mam 25 lat, mieszkam w dużym mieście, do niedawna pracowałam, teraz szukam czegoś nowego.

Gość gość
Pewnie to drugie. Swoje wymagania trzeba mieć.

Gość nieszczesliwa88
Może masz rację. Ale czy mam brać jak leci? Wbrew sobie?

Gość nieszczesliwa88
Mam wykształcenie wyższe, podwójne. Poza tym trochę realizowałam się "naukowo" w trakcie studiów.

Gość gość
Minimalny przesiew nawet wskazany, bo zapewne gdybyś chciała pierwszego lepszego, to byś miała, a wiadomo że mowa o kimś konkretnym.

no właśnie :) chcesz fajnego faceta (choć jako ladna i wyksztalcona dziewczyna masz do tego prawo) tylko problem w tym ze fajnych facetow jest po prostu mało ;) wiec moze tu pies pogrzebany ;)

Gość nieszczesliwa88
Gdybym tylko miała w kim przebierać. Ale ja unikam wszelkich takich sytuacji a później żałuję.

Ja swojego faceta poznałam w wieku 24 lat (nie wielka roznica w stosunku do ciebie ) wiec głowa do góry. Nie kazdy znajduje milosc w wieku licealnym ;)

Gość nieszczesliwa88
shaf78, dzięki za pocieszenie :) może jakoś to będzie chociaż teraz mi ciężko w to uwierzyć.

Gość gość
Też poznałam faceta po ukończeniu studiów (wcześniej żadnego nie miałam) i wprawdzie szybko się rozstaliśmy, bo zupełnie do siebie nie pasowaliśmy, ale sam fakt, że kogoś poznać wciąż można ;)

Gość nieszczesliwa88
To jeszcze opowiem pewną historię. Miałam kolegę z którym od roku zaczęliśmy się częściej kontaktować, spotykać. Byliśmy kilka razy na imprezach razem, nocowaliśmy u siebie. Wydawało mi się że coś z tego będzie. Później kontakt się troszkę poluźnił, a on już jest z kimś. Jakoś nagle mu się odmieniło. Nie poczułam się przez to lepiej.

Gość gość
I chciałabyś i boisz się. 25 - letnia siksa. :-o

Gość gość
Być może sam fakt nocowania nie pokazał mu, że jesteś w jakiś sposób zainteresowana nim, może to było w stylu friend zone :P

hmmm a dochodziło między wami do jakiegoś zbliżenia (pocałunki, pieszczoty, seks ? ) albo przynajmnije on coś robił w tym kierunku ,żeby do tego doszło ?

Gość gość
Mówi się: i chcęsię i bojęsię ;)

Gość nieszczesliwa88
Do niczego nie doszło. Ale myślałam że to przez to że on z tych religijnych. No cóż, widocznie jednak to była moja wina. I tak, chcę i się boję. Nie wiem co zrobić ze sobą żeby się zmienić póki jeszcze jest czas.

Gość andkaa
O właśnie, ważne pytanie. Wydaję mi się, że faceci zawsze "robią coś w tym kierunku".

Gość translatorczeski
Pozor,pozor,tu Radio Praha>my se ne boimy>yno mamy stracha

Gość gość
Ty nie jesteś z tych religijnych?

bo wiesz ...faceci lubią niedostępne laski ale też do pewnego momentu...jesli on np chciał jakiegoś zbliżenia po jakims czasie od waszej znajomisci a Ty swoim zdystansowanym zachowaniem mu to uniemozliwialas to sie nie dziwie ze sie zniechecil...bo Ty chyba taka cnotliwa marysia jestes :D

Gość nieszczesliwa88
Nie, nie jestem z tych religijnych. A on nie wykazał żadnej inicjatywy, chociaż wydawało mi się że chciał. Więc chyba wina leży po obu stronach. Nikt się nie odważył. shaf78, może nie tyle cnotliwa co niedoświadczona.

Gość gość
E, tam cnotliwa Marysia, ja zawsze byłam ostrożna w tych kwestiach, ale co niektórzy to sami się pchają jak to było mówione żeby robić coś w tym kierunku, a taka marysia to chyba nawet co niektórych kręci.

Gość gość
czyli do listy wymagań można dopisać, żeby koleś był pewny siebie i zdecydowany, żeby znajomość przeskoczyła pewny etap

ale niedoświadczenie wynika z cnotliwości lub podobnej natury hamulców , których nie możesz przezwyciężyć :)

Gość gość
Całe szczęście na kafe jest pełno oferentów pozbywania się takich hamulców ;) ufff, łaskawcy

Gość nieszczesliwa88
To jak się ich pozbyć? Jak się przemóc i zrobić coś bez analizowania i obaw? Zawsze mi się wydaje że narażam się na śmieszność. Ważne jest dla mnie żeby robić dobre wrażenie.