Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laska chyba oszlała

Polecane posty

Gość gość

Napisała do mnie po bardzo długim czasie, potem znowu. Smsy były bardzo sztywne ale po kilku dniach język sie jej rozwiazał . zaczeliśmy rozmwaić o muzyce i teatrze. Świetnie sie dogadujemy, mimo wszystko mi sie nie podlizuje.Zauważyłem ,że rozmowa jest bez podtekstów, jak rozmowa dwójki znających się przyjaciół. W momencie kiedy zaczałem sam pisał dwuznaczne teksty wycofała sie tak jakby ich w ogóle nie widziała. Zastanawaim sie o co jej może chodzić skoro wcześniej odmawiała każde spoktanie, łacznie 4 nie przychodząc i odmawiając w ostatnim momencie z różnych powodów. Ten nowy rozdział trwa łącznie niespełna dwa tygodnie ale zastanawiam sie jaki ona ma w tym cel. Nie znamy sie. Ja nie szukam przyjaciółki!

Gość gość
ona cztery razy w ostatnim momencie mówi ci, że nie przyjdzie na umówione spotkanie, a ty mimo to dalej z nią utrzymujesz kontakt? Ale frajer z ciebie. Mi laska zrobiła tak dwa razy i zerwałem z nią WSZELKI kontakt, mimo, że wcześniej byliśmy kochankami. W c***a niech sobie leci z kim innym. Ale frajer z ciebie.

Gość gość
Może kasę chce pożyczyć, albo coś takiego, nie wierz nigdy że panna która cię zlewała nagle pokochała, czy polubiła, to fałszywe, ineresowne sworzenia :D

Gość gość
ee tam, jakas zastraszona, zakompleksiona wstydliwa dziewica. Za kazdym razem zbiera sie na odwage, chce sie spotkac, no ale zawsze sie przelicza i sra w pory w ostatnim momencie. Taka cnotka niewydymka co to chce, ale sie boi i liczy na niewiadomo jaki cud

Gość gość84
Z tej mąki chleba nie będzie.

Gość gość
tak myślicie?