Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wychodziły wam testy ciążowe negatywny a byłyście w ciąży???

Polecane posty

Gość gość

to jakaś utopia co pisze , ale czy zdarzyły się takie przypadki?

Gość gość
to zadna utopia. BYlam w 6 tyg ciazy a 4 testy z apteki wyszly mi negatywne. Zadzownilam do lekarza bo moja ciaza byla wynikiem leczenia nieplodnosci a on kazal leciec na bete hcg. I bingo bylam juz w 6 tyg. Dopiero 3 dni po becie zrobilam ten z apteki bo chcialam miec go na pamiątke. I dopiero wtedy wyszedl.

Gość gość
mi sie spoznia dopiero 5 dni a zawsze mialam jak w zegarku, 2 testy zrobiłam oba negatywne. Teraz mam zamiar poczekać do 14 dnia opóźnienia i dopiero zrobię test

mi wyszedł negatywny, ale po protstu za wcześnie go zrobiłam. coś czułam, że jestem w ciąży i postanowiłam zrobić (nigdy wcześniej nie robiłam przed przewidywaną miesiączką). wyszedł negatywny. a jak okres się naprawdę spróźnił, zrobiłam jeszcze raz i tym razem były dwie kreski!

Gość gość
Mi test wyszedł pozytywny dopiero 10 dni po terminie spodziewanej miesiączki, nie wiem czemu

Gość gość
10 dni po terminie miesiączki? jeśli okres nie przyjdzie też zrobię w 10 dzień po terminie. Może coś wyjdzie. Jeśli znów będzie negatywny to nie wiem sama co myśleć :(. Zawsze na okres bardzo bolały mnie piersi i to na tydzień przed miesiączką. Teraz nawet nie zabolą, nie powiększyły się.

Gość gość
Powiem tak ja robilam testy owulacyjne i wychodzily negatywne wiec sadzilam że nie mialam owulacji i z ciąży nici też z ciekawości zrobiłam test ciązowy i wyszedł negatywny Ale mój partner był uparty i tydzień później test wyszedł pozytywny:) było wielkie zaskoczenie

Gość gość
zapłac 30 zł i idz na bete, bedziesz miala pewnosc