Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dobrze robić loda?

Polecane posty

Gość gość

bo nigdy nie robiłam a dzisiaj chłopakowi w szkole będę robiła i nie chcę się zbłaźnić że nie umiem :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zapytaj swojego ojca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
najpierw poszukaj woznego, on cie nauczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DOŚWIADCZONA LODZIARA
MOCNO SSASZ, NA KONIEC POŁYKASZ - I JUŻ :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jak tryska to jak smakuje? bo nie wiem czy jakąś gumę wziąść, nie będzie przeszkadzać w tym ssaniu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DOŚWIADCZONA LODZIARA
ssasz nieprzerwanie, potem połykasz - smakuje jak ssiadłe mleko. jak pomacasz mu jajka to poleci słodsze, bo będzie wstrząśnięte.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ło matko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
żarty sobie ze mnie robisz tak? popytam aski z6c ona dobrze lody robi tylko żeby mnie nie wydała że nie umiem :O to lecę nara

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Będziemy potrzebowali: • 1 szklankę śmietany kremówki, • 1/3 szklanki cukru pudru, • 1 opakowanie cukru waniliowego, • 2 - 3 łyżki syropu owocowego, • 2 - 3 garści mieszanych, posiekanych bakalii (np. Bakalland), • Dobrze umyte i odsączone owoce oraz garść muesli do ozdoby. Cukier przesiewamy z cukrem waniliowym. Schłodzoną śmietankę ubijamy na sztywną pianę, a pod koniec ubijania dodajemy po łyżce cukru. Na koniec do ubijanej masy dodajemy syrop i posiekane bakalie. Delikatnie mieszamy i przekładamy do płaskiej formy. Przy¬krywamy kawałkiem folii aluminiowej i wstawiamy do lodówki na kilka godzin, a jeszcze lepiej - na całą noc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×