Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu powierzyć organizację imprezy firmowej Bielsko Biała

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Wiem, że kategoria tyczy się ślubów i wesel, ale tym bardziej przydatny temat. Liczę na wasze sugestie.

Gość BellaMona
Na Strażackiej masz ciekawy lokal. Zajmują się organizacją.

Gość gość
Chodzi o restaurację Po Świecie Kuchni?

Gość BB is my town
Przy Strażackiej 81 mieści się Po Świecie Kuchni. Jest też jakaś wzmianka na stronie o Komorowickiej 66, czyżby drugi lokal?

Gość BB is my town
No i czy w ogóle to jest lokal, restauracja? Czy jedynie w tych miejscach składa się zamówienia cateringowe? Na stronie nie bardzo mogę się połapać :(

Gość gość
Z tego co się orientuję niestety nie wynajmują lokalu ani nie mają żadnej restauracji. Można jedynie zamówić u nich catering na każdą uroczystość, nawet poprzez online. Menu samodzielnie dobieramy, uzgadniamy, a oni gotują.

Gość gość
Czyli nie ma nigdzie menu na stronie, gdzie można podejrzeć? Jakieś opcjonalne chociażby?

Gość kobie_tka
Wszyscy tu mówią o lokalu, jedzeniu, a zapomnieli o integracji. Pracowników trzeba czymś zająć, bo w przeciwnym wypadku będzie stypa. Jeśli nie macie wodzireja to kupcie największy zestaw Bum Bum Rurek - gra zespołowa niesamowicie integruje :)

Gość gość
Ja organizacje wesela w bielsku powierzyłam http://www.rogata.pl/ mają bardzo fajne i przyjazne pomieszczenia, smaczną kuchnię a co najważniejsze, rozsądne ceny. Jako klientka jestem bardzo zadowolona i życze im z całego serca, powodzenia.

Gość gość
W Bielsku nie jest tak źle z wyborem miejsca jak Wam się wydaje. Sam wiele razy miałem okazję bawić się tam świetnie w kilku miejscach, ale zawsze najmilej wspominałem zabawy w karczmie www.rogata.pl - znajomy organizował tam ostatnio wieczór kawalerski z cateringiem i było naprawdę fajnie. Przede wszystkim wyśmienite jedzenie, które pomogło przetrać całą imprezę z w miarę trzeźwą głową.

Gość gość
Jeśli w grę wchodzi także jakaś wyjazdówka to polecam zwrócić się do Szkoły Żeglarstwa i Narciarstwa Szekla (namiary można znaleźć na ich stronie). Proponują naprawdę ciekawe programy, znajdą miejsce, podsuną pomysł. Działają przy współpracy grupy artystów, cyrkowców i aktorów, dzięki czemu imprezy są atrakcyjne.