Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszanie na urodziny dziecka czy tak faktycznie jest

Polecane posty

Gość gość
urodziny no byla juz na taki temat jakas sonda uliczna ale sie nie zgadzam z tym chyba :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
no wlasnie mozna zaprosic te 3 kolezanki corki. zabrac je np. na 1h na kulki. to bylby koszt jakis 50zł. i po tym isc z nimi na lody ale jakis deser. co mysliscie?

U nas w rodzinie jest tradycja obchodzenia urodzin. Obchodzimy je wszyscy, więc czemu miałabym odmawiać tego dziecku? Nie zawsze mam czas, żeby sama coś zorganizować, więc często podpieram się imprezami organizowanymi w lokalach. Ostatnio np. wpadły mi w oko urodziny dla dziewczynek w salonie fryzjerskim: . No ale zagrywki w stylu - ona mnie zaprosiła, więc ja ją też zaproszę, a tej drugiej nie, bo nie wyprawiała urodzin są bardzo nie na miejscu. Rodzice, którzy wpajają dzieciom takie zasady są okropni :/

Gość gość
A mnie szlag trafia, bo co roku wydaje kupę kasy na urodziny w bawialni, pełno dzieci przychodzi, mamusiu zra ciasta moje, piją kawki itd, a później większość nie zaprasza mojego dziecka!!!! Mały nie rozumie, ją tłumacze że czasami tak bywa itd. Po prostu rodzice nie znają podstawowych zasad i tyle. Niektórych nie stać ok. Ale niektórzy robią, a nasze dzieci sie lubią i bawią. Po prostu brak elementów dobrego wychowania i tyle!!!

Gość gośćinka
Ja mówię do swojej córki, że ma wybór albo przyjęcie urodzinowe albo jakiś super dzień, jakiś wyjazd z atrakcjami albo super prezent i ona zawsze wybiera to drugie bo ja się staram żeby było to na tyle atrakcyjne, aby nie wybrała przyjęcia :P A na urodziny do kolegów i koleżanek też jest zapraszana :) I wtedy jest wilk syty i owca cała :)

Gość gość
dzieci w większości jednak uwielbiają przyjęcia urodzinowe i moim zdaniem lepiej nie pozbywać ich takiej atrakcji, sama staram się co roku co innego wymyśleć dla nich, ostatnio zorganizowaliśmy urodziny artystycznie w http://www.malowanakuznia.pl/ dzieci super się bawiły