Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelita04

W CIAZY I BOL BRZUCHA JAK NA OKRES??? POMOCY

Polecane posty

Gość carmelita04

tak jak w temacie jestem 2 dni po spodziewanym okresie dzis,robilam test i jest druga blada kreska normalnie widoczna, na 2 dni przed tez robilam test i tez juz byla tylko troche slabsza..a od wczoraj nie przerwanie boli mnie brzuch tak jak na okres i nie wiem co to oznacza??czy kreska nie sciemnieje juz,bo zaslaby hormon i nie utrzymam ciazy i przyjdzie okres czy jak to jest???:(((

Gość gość
boli to normalne - zrób bete z krwi będzie jasność

Gość gość
Nie przewidzisz. Ja bylam w ciazy do 10 tc mialam normalne bole okresowe. Jak zobaczylam dwie krechy na tescie to sie ucieszylam,ze w koncu odpoczne od okresu i bolu brzucha a tu zonk, kilka tyg bolal mnie normalnie brzuch jakbym ten okres miala. Tyle ze niemoglam wziac lekow przeciwbolowych:/ i zamiast krwi mialam duzo mlecznego sluzu. Potem z dnia na dzien przeszlo. Lekarz do poczatku mowil mi,ze jest wszystko ok i tak moze byc. A czy w twoim przypadku okres przyjdzie czy nie to sie nie przewidzi. Mozesz byc jedynie dobrej mysli i powtorrzyc test za kilkadni by sie upewnic ze kreska.staje sie wyrazniejsza,albo zrobic bhcg i sprawdzic przyrsot albo isc do lekarza:)

Ja dzis dowiedzialam sie o ciazy jestem w 3 tyg a boli mnie od tyg ale to normlane Bo macica sie rozciaga

Gość gość
weż nospę, powinna pomóc

Gość gość
Ja tez mialam takie bole, jakbym zaraz miala dostac mega okres. Trwalo to do ok 13 tygodnia potem stopniowo sie wyciszalo, chociaz w nocy czasami budizlam sie z takim bolem. Moja lekarka po zbadaniu poziomu progesteronu przepisala mi luteine, bo podobno te bole moga ale nie musza byc zwiazane z mala iloscia progesteronu. A poza tym gratulacje, moja bledsza kreska spi sobie obok i ma prawie dwa miesiace:-)