Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjacielski seks z byłym

Polecane posty

Gość gość

od niedawna odnawiam przyjaźń ze swoim byłym facetem, oboje jesteśmy samotni i nadal mnie kręci, z resztą ja go również. czy zaproponowanie mu takiego układu będzie okej? podkreślam że go już nie kocham ani on mnie

Gość gość
to tak jak unia europejska :)

znam pary, które decydowały się na taki układ i zawsze, ale to zawsze jedna z nich prędzej czy później cierpiała. Nie radzę.

Gość gość
słuchaj się staszka w puszczaniu się nie ma nic złego ! pozdrawiam

jesli to zrobisz bedziesz kiedys cierpiec

Gość szaman artysta
Przy seksie to się można tylko zakochać albo odkochać. Jak się kocha to się nie wyciąga>wcale>zadnych>wniosków...

Gość gosc77
lepiej znajdź sobie jakies fajne ciacho i z nim się bzykaj :-) z autopsji wiem że to nie jest dobry pomysł...

Gość gość
juz dosyc dlugo moj obecny pracuje za granica i przyjezdza co pol roku na pare dni,pare miesiecy po tym jak wyjechal bylam u kolezanki na imprezie i spotkalam tam mojego bylego,bardzo dlugo rozmawialismy,powiedzial mi ze jest sam i teskni za mna,we mnie tez sie obudzily te dni spedzone z nim,Zaprosilam go do siebie bo ja mialam lepsze warunki na romantyczne spotkanie.Na tym pierwszym spotkaniu wszystko w nas sie obudzilo,niemoglismy sie soba nacieszyc a jemu nonstop stal i mnie bzykal na calego,a ma wiekszego od mojego obecnego.Od tego spotkania spotykamy sie na kolezenki sex jak tylko mamy wolny czas i chec.Zastanawiam sie co zrobic czy wrocic do niego czy zostac przy obecnym a z tym rznac sie po kolezensku bez zobowiazan tak dlugo jak to nam bedzie sprzyjalo

Gość gość
jak ci ten uklad odpowiada to nic nie kombinuj tylko sie zabezpieczaj i niech cie laduje smialo i na calego bo za pare lat to nikt na ciebie nie popatrzy