Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackswan

Ból piersi,pomocy!!!! ;c

Polecane posty

Gość blackswan

Cześć! Dziewczyny na ile dni przed @ bolą was piersi?Bo ja do okresu mam jeszcze 11 dni,a od wczoraj zaczęły boleć mnie sutki,nigdy wcześniej tak nie miałam,zawsze bolały mnie tylko piersi,w ciąży nie jestem,no chyba,że jestem wiatropylna.Byłabym wtedy drugą Maryją.Ten ból jest nieznośny,owulację miałam w niedzielę i od wtorku mam ból sutków.Może któraś z was miała podobnie?Bo w sumie chciałabym się dowiedzieć czy to jest jakaś oznaka do niepokoju i czy powinnam iść z tym do lekarza.

Gość Pyskata90
Ja też miałam niegdyś straszne bóle piersi przed miesiączką więc masowałam piersi albo robiłam ciepłe okłady i nawet pomagało. A od kiedy zażywam tabletki anty ból całkowicie ustał może i Tobie pomogą.

Gość blackswan
Ale też bolały Cię sutki? I na tyle dni przed okresem?

Gość blackswan
jest tu kto?:(

Gość gość
Same sutki to raczej nie bolały raczej piersi,ale to że sutki są tak czułe przed miesiączką to żadko spotykane w każdym bądz razie sama nie doświadczyłam bolących sutków no chyba że w ciąży.

Gość monikamonikamonikamonika
tez tak mialam, i gin kazala mi zrobic usg-wyszlo ok i prolaktyne- ale nie zdazylam zrobic, bo zaczelam brac diane 35 na inne dolegliwosci. no i po dianie przeszlo, ale powinnas z tym bolem isc do gina