Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturo86

Zdrada, a cechy charakteru

Polecane posty

Gość Arturo86

Witam, zawsze mnie zastanawiało czy da radę po pewnych cehca( jezeli tak to po jakich) rozpoznać czy kobieta będzie miała sklonności do zdrady i skoków w bok!?

Gość gość
Mnie sie wydaje że częściej zdradzają te o płytkich emocjach, szybko sie entuzjazmujące i którym szybko przechodzi, zbytnio uczuciowe, niekontrolujące się, z wysokim popędem seksualnym, lekkoduchy.Częściej na pewno zdradzają intrygantki, plotkary, typowe fałszywe baby, kobiety z przerośniętym ego, narcyzki. Częściej będą też zdradzać kobiety bez kręgosłupa moralnego, bez wpojonych lub nabytych zasad lub z opacznym system moralnym w którym zdrada nie jest złem lub złem niewielkim. Częściej z pewnością zdradzają kobiety mające koleżanki zdradziary.

Gość gość
nie ma na to jednej reguly okazja czyni zlodzieja -to jest jedna z podstawowych zasad ale... bywają tez osoby które nie mogą żyć normalnie, po bożemu i nic na to nie poradzisz

Gość gościówa5697
A jeśli o faceta chodzi to jakie cechy charakteru masiał by mieć????

Gość gość
wlasnie zetak no no byla juz na taki temat jakas sonda uliczna ale sie nie zgadzam z tym chyba :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4