Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina K

POSTANOWIŁAM. Chcę się uwolnić od niego :(

Polecane posty

Gość Malwina K

Mój facet wszystkie decyzje podejmuje pod wpływem matki. Robi wszystko to co jemu mamusia każe. To że nie może na mnie patrzeć bo zabrałam jej syna to mówi że mam na razie do niej nie przyjeżdzac do domu a co na to mój facet?? - na razie nie przyjeżdżaj. HAHA. Jego mamusia postanowiła to że mam w ogóle nie rozmawiać z jego chorą na downa siostrą przez telefon (nie wiadomo dlaczego) i co na to mój facet? - NIE DZWOŃ DO MOJEJ SIOSTRY. Buahahahaahah. Teraz ma mieszkanie i z kim mebluje to mieszkanie? Z MAMUSIĄ. Ja odchodze od niego a on do mnie ZOSTAŃ, KOCHAM CIĘ. On mnie nie kocha, on w każdej dziedzinie życia tańczy tak, jak mu mamusia zagra.

Gość Malwina K
wydaje mi się że boi się samotności i dlatego myśli że zostane na jego KOCHAM CIĘ. On nawet mnie okłamuje na rzecz swojej mamy. Wciąż ona jest najważniejsza, ja nigdy nie byłam ważniejsza od niej. To strasznie boli.

Pomyśl co by było po ślubie? To teściowa wybierałaby Ci salę i sukienkę;) A jakby na świat przyszly wnuki? Masakra. Jeśli Twój facet jest tak przywiązany do matki to cud, ze jeszcze go nie przekonała, żeby Cię zostawił;p Może warto z nim jeszcze szczerze porozmawiać. Dać mu okres próbny? Ale jeśli czujesz, że ten związek nie ma szans to bądź konsekwentna i uwolnij się od maminsynka.

Gość gość
nigdy nie powinna zaistnieć taka sytuacja: KTO WAŻNIEJSZY ? mama czy ja to bardzo niedojrzałe spojrzenie, widać matka ma duży problem z odcięciem pępowiny od dorosłego syna, myślę,że jak oddalisz się na jakiś czas od tej dwójki, to może facet otrząśnie się

Gość gość
albo zrób odwrotnie- szykuj posiłki dla 3 osób, pościel łóżko dla 3 osób, kupuj bilety do kina dla 3 osób i dzwoń co 15 minut do teściowej informując ją co robicie i jakie macie zamiary, załatwisz ją jej własną bronią a facet za jakiś czas sam będzie musial wybrać bo życie w trójkącie będzie straszne

Gość szarik na102
Moj matka to suka,ma mnie dosyć

Gość gość
szarik pewnie nie bez powodu ma ci dosyć

Gość gość
no byla juz na taki temat jakas sonda uliczna ale sie nie zgadzam z tym :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość szarik na102
byłem ostani z miotu...

Gość gość
Pewnie ten najmniejszy i ciężko ci było dopchać się do cyca, bo większe i silniejsze rodzeństwo przygniatało cię? :D