Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic z leniwa zona...

Polecane posty

Gość gość

Moze ma ktos pomysl jak przekonac moja zone zeby zaczela troche bardziej dbac o porzadek w domu? Jedyne co w domu robi to od czasu do czasu cos ugotuje, chociaz po tym jej 'gotowaniu' ciezko jest wejsc od kuchni. Jej kosmetyki walaja sie po calym mieszakniu, nie odstawia niczego na swoje miejsce a jesli cos spadnie na podloge to niechce jej sie tego podniesc. Jesli czasami uda mi sie ja zmusic do zrobiena czegos to robi to niedbale i na odczepnego, tak ze potem jest wiecej roboty z poprawianiem. Zmywarke/pralke mamy juz pare lat o ona nie wie jakie ma programy i do czego sluza. Pranie rozklada(o ile) kladac jedne rzeczy na drugich, tak ze czesc rzeczy zatechnie. Miotla czy odkurzacz sa dla niej pojeciami abstrakcyjnymi. Kiedys tak nie bylo, kiedys sie starala samam z siebie a ostatnio nie pomagaja ani prosby ani grozby, a jedyne na co ma czas to na TV i facebooka.

Gość gość
"Zmywarke/pralke mamy juz pare lat o ona nie wie jakie ma programy i do czego sluza. ", "Miotla czy odkurzacz sa dla niej pojeciami abstrakcyjnymi." "Kiedys tak nie bylo, kiedys sie starala samam z siebie a ostatnio nie pomagaja ani prosby ani grozby, a jedyne na co ma czas to na TV i facebooka." WTF?

Gość gość
jak domniemywam też nie pracuje... - rada jest prosta - odetnij od hajsu

Gość gość
powiedz jej, że składasz wniosek o rozwód i wyjdź gdzieś na parę godzin..

Gość gość
Ma problemy ze sobą .Moze za dlugo juz siedzi w domu ...