Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze wątki na kafe :D

Polecane posty

Gość gość
ja lubię Led. Tylko nie rozumiem jak mogła napisać "rozrubę" Podobno jest wyedukowana a tu zonk! Ale i tak ją lubię:D

Gość gość
Zdarzyło sie i mi :)

Gość gość
Moje typy: - czy założyć dziś czapkę, - ile godz spacerujecie z dzieckiem, - czy robicie z dzieckiem zad dom, - ile zarabiacie, jak mieszkacie, jaki macie kredyt, I klasyka czyli czy jestem w ciąży itp. Jak to czytam poprawia mi się nastrój.

Gość gość
Zdarzyło sie i mi usmiech.gif ___ A nie brzmiałoby lepiej ...i mnie? hahaha

Gość gość
Jeszcze: - widziałam dziś na spacerze odpicowana mamuske

Gość gość
Zawsze usmiecham się miło do ludzi, którzy mówią, że coś u nich zmieniło się o 360stopni. :D

Gość gość
pamiętam ten temat o tym płynie rdzeniowym:) dobre było choc był podobny gdzie dziecko uderzyło głową o szczebelki w łóżeczku i mamuska stwierdziła ze powstało wgłębienie bo nigdy nie słyszała o ciemiączku:) :)

Gość gość
Prof z fizyki mówił na ćwiczeniach: Boże widzisz i nie grzmisz :) przydałby się tu.

Gość gość
23:07 - Niestety nie, bo "mnie" stawia się na poczatku zdania. Ucz się ucz i pytaj, bo kto pyta... :)

Gość gość
Mnie stawia się także na końcu zdania, jeżeli na ten zaimek pada akcent logiczny. Ja się uczę w przeciwieństwie do Ciebie.

Gość gość
Literki-wyluzuj.

Gość gość
zdecydowanie oddam buty Venezia za laktator .. :P

Gość gość
"Forma C. mi, stanowiąca całość akcentową z wyrazem poprzedzającym, nie może być używana w takich pozycjach, na które regularnie pada akcent logiczny, tzn. na początku i na końcu zdania oraz w połączeniach z przyimkami." Już wyjaśnione i dobrze, że się uczycie. Skutki u jednych lepsze, u drugich gorsze jak widać, ale dobrze, że coś się dzieje.

Gość gość
jakim trzeba byc zje/bem zeby na temacie o najlepszych watkach na kafe wyklocac sie o pisownie i skladnie podajac orzy tym skopiowane regulki? lecz sie oslico

Gość dobra ta laska od plynu
mozgowo-rdzeniowego, lekarze powinni ja delikatnie ochrzanic, ze z byle glutem leci na pogotowie, pewnie tak histeryzowala na izbie przyjec, ze dla swietego spokoju zbadali dziecko, a co sie nasmiali, to ich :D :D :D i pamietaj, nie dlub w nosie, bo Ci plyn mozgowy zacznie wyplywac, haha :D

Gość gość
dawno temu - w co wasi partnerzy wycierają penisa po stosunku ? :D padają różne uduchowione odpowiedzi aż ktoś pisze - " w firankę "

Gość gość
też dawno temu - umyłam się gąbką wujka , chyba jestem w ciązy. ktoś jej przepowiedział ,ze urodzi ....myjkę :D

Gość gość
pamiętam temat "czy wy też rozmawiacie ze swoimi ludzikami z kasztanów"

Był zarabisty wątek o kupie :D Nie na ciążowym tylko na ogólnym :D Szczerze to boki zrywałam jak to czytałam :D Zaraz poszukam ;)

Gość gość
Tos sie naszukalas ;)

Pamiętałam kawałek tytułu wątku ;P więc szybko poszło :D

Gość gość
Był taki wątek o kobietach, które czekają na chłopów w wpierdlach :D Czekają na swoich łobuzów, czytalam i płakalam :D

Gość gość
taa,kazda taka mądra... Może napiszcie jakie tematy wy tu zakładacie?

Gość gość
a ja pamiętam, że był tutaj kiedyś temat o wpadkach na porodówce i do dzisiaj płaczę ze śmiec****ak sobie przypomnę o tym, jak opisywała jedna mamuśka, że już rodziła, miała regularne skurcze, leżała w koszuli z szeroko rozstawionymi nogami, rozwarcie pełne itd. Pech chciał, że porodówka główna była w remoncie i na ten czas zrobili jakieś sale zastępcze, tymczasowe. No i dziewczyna leży, rodzi, cała zaparta... a pielęgniarka pobiegła szybko z sali po lekarza, bo to już! Otworzyła drzwi, (dodam, że dziewczyna leżała przodem do drzwi) a tam na przeciwko kaplica kościelna w której modlili się wierni.... hahaha kobieta mówiła, że sama płakała ze śmiechu.... hahaha