Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze wątki na kafe :D

Polecane posty

Gość gość

Jakie są najgłupsze wątki jakie pamiętacie na kafe? Mnie dziś załamał wątek "ciasność pochwy po porodzie" :D

Dla mnie najlepsze są tematy typu -czy to ciąża? -ciąża a okres -jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ,czy możliwa jest ciąża 2 dni po owulacji itd.,

Gość gość
Mi najbardziej podobał się watek gdzie matka napisała, że dziecko raczkujące przewróciło się i uderzyło głową o panele (!!! :D) po czym przez chwilę płakało a znosa wypłynęła mu tajemnicza wydzielina :D Napisałam wiec mamusi, ze człowiek tak ma, że jak płacze to mu gluty leca, to zostałam zrąbana przez kafemamusie, że jestem nieodpowiedzialna a to na 100% jest UWAGA!!!! Płyn mózgowo rdzeniowy :D I że dziecko może mieć prawdopodobnie pękniętą czaszkę xD tak- dziecko raczkujące po panelach :D Po czym odesłały mamusie na IP :D I ta kretynka pojechała xD Oczywiście okazało się, ze ta tajemnicza wydzielina to wspomniany wcześniej... glut :D Uwielbiam kafeterię :*

Gość dziewczyna z baraku
Nie mogę! Płyn mózgowo-rdzeniowy mnie rozwalił!!! :D :D :D Podrzucisz linka do tego tematu? :)

Dla mnie najlepsze są "mamusie np. czerwiec 2014" po wejsciu okazuje się że żadna z uczestniczących nie jest w ciąży. Wszystkie się staraja i razem robią internetowy test ciążowy polegający na obserwacji "ciążowych" objawów :D a na koniec okazuje sie że żadna w ciążę nie zaszła i powstaje wątek Mamy Lipiec 2014 :D

Gość gość
13.47- rozwaliłaś mnie :-D, poważnie takie teksty poleciały?

Gość gość
nie zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu - jestem załamana :D dziś taki był :D

haha ale się uśmiałam z tym płynem. Uwielbiam takie betony. Sprzedaje je zawsze mężowi, ma niezły ubaw z kolegami w pracy :D:D Raz laska napisała że USG jest szkodliwe bo to promieniowanie UVA i UVB. Też padłam :D

Gość gość
matko, serio trafiacie na takie kwiatki? kurcze ja to nie mam chyba szczęścia :-P, ale poproszę o link do płynu rdzeniowego wyciekającego przez nos

Gość gość
słuchajcie nie chce mi sie wkleic ten link z tym tematem o płynie mr bo spam wyskakuje -.- 5585891 jest nr, który powinien być w linku wystarczy edytowac link, który macie na górze otwierając jakikolwiek wątek

Gościu spróbuj skasować z liku http tak żeby lin zaczynał się od www :)

O Boże. Nie mogę tego czytać :D Tekst o mężu znajomej który zabił się pod prysznicem też by mnie przekonał żeby jechać :D:D:D

Mnie rozwalają tematy typu : " czy jestem w ciąży?" - k***a a skad mamy to wiedzieć ! "nie mogę zajść w ciążę - pomocy " - a tam laska stara się 1-2 cykle :o "Pomocy - co dolega mojemu dziecku " - k***a a idź do lekarza 😠

Gość gość
Ja padłam jak kiedyś zobaczyłam temat: - jak długo żyje sperma? ;D - "niezawodne sposoby na zajście w ciążę" - sam stosunek jej chyba nie wystarczy :D:D

Gość gość
juz ci odpowiadam - 72 godziny - nie ma glupich pytan:)

Gość gość
Żyją to ewentualnie plemniki a nie sperma :D A więc istnieją głupie pytania

Gość gość
A mnie raczej bawicie wy, bo na większość tych pytań nie dość, że nie znacie odpowiedzi, to nawet się nad większością spraw nigdy nie zastanawiałyście. Oczywiście pomijam te kretyństwa z 'czy to ciążą po oralnym seksie?' albo 'jestem 2 dni po owulacji - czy jestem w ciąży?'Was bawi matka której dziecko sieknęło się w głowę i jedzie na Izbę przyjęć? To wy jesteście kretynkami :) Jeden spadnie ze schodów betonowych i nic mu nie będzie, drugi walnie czaszką w panele i ma uraz, krwiaka czy cos innego. Niezawodne sposoby na zajście w ciążę? Nie wiesz, że to ważne, który dzień cyklu, sprzyjająca pozycja, wspomagacze, bla bla bla...? Oj wy babony, z nudów wam się z mózgu sita porobiły.

Gość gość
Mnie rozbawiła jakaś gówniara,która bawiła się z chłopakiem w peeting i obawiała się,że jest w ciąży bo cyt."wyjawił się prejakulant":D

Gość gość
Literki one się nie śmieją z tej matki tylko z forumowiczek,które internetowo zdiagnozowały wyciek płynu mózgowo rdzeniowego.Wyluzuj trochę:)

Gość gość
rownie dobrze moge sie ciebie uczepic, ze plemniki to nie jest istota zywa tylko komorka, za chwile ty sie mnie o cos uczepisz i tak do usranej smierci, prawdopodobnie literówki albo ze nie zrobiłam kreseczki nad "ó kreskowanym"

Gość gość
Literki, gdybyś umiała czytać ze zrozumieniem, to doczytałabyś, że nie śmiejemy się tego, co stało się dziecku, tylko z głupoty matki, a to ogromna różnica

Gość gość
Było fajnie ale musiała wleźć jakaś matrona której wszystko przeszkadza... Nas to śmieszy, ciebie nie musi. Nie czytaj. Nikt Cię do tego wątku nie zapraszał. A propo matki od wyciekającego płynu mózgowego... Matka mogła się przestraszyć i w końcu jechać ale to te wszystkie idiotki, ekspertki, lekarki nawciskały jej kitów i się kobieta przestraszyła. Co innego doradzić przestraszonej matce a co innego robić z siebie eksperta na forum jak nie ma się podstawowej wiedzy medycznej.

Literki przestań się nakręcać i prowokować kolejną awanturę. A laski które zdiagnozowały wyciek PMR są przezabawne :D

Gość gość
Mnie śmieszy 283578290375 innych rzeczy, nie lubie tylko nabiajania się z przewrażliwonych mam. Wolę przewrażliwione niż olewające :) Najbardziej rozbawił mnie lachon, który po słowach 'zabierać du/pę w troki' życzyła śmierci w łagrach przez ból i biczowanie, sama wciąż nawiązująć do religii, a gdy ktoś wkleił obraz Matki Boskiej Karmiącej wyzywała i zniknęła :D a cały teamt był jej, zalożony o braku wstydu matek karmiących piersią. Tak, ona mnie rozbawiła. Bułkę przez bibułkę a ch/uja gołą ręką :)

Gość gość
Literki, jak ktos słusznie zauważył, jeżeli cię temat nie interesuje, to nie rób tu dymu

Gość gość
Człowiek przyszedł zrobić rozrubę, to nie dość, że cisza i spokój to jeszcze każą się nie wykłócać. Co z tym forum? :D

My nie śmiejemy się z tego że są przewrażliwione, tylko z tego że wypowiadają się w dziedzinach w których nie mają wiedzy. Można było napisać: "jak Cię o niepokoi to zgłoś się do lekarza". A nie od razu diagnozować pęknięcie czaszki :D