Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dalej pomocy

co dalej pomocy

Polecane posty

Gość co dalej pomocy

Nie wiem co robić. Poznałam fajnego faceta, młodszy 4 lata. Od ponad 2 miesięcy piszemy ze sobą. Dużo rozmawiamy szczerz. Wiem że rzuciła go dziewczyna, że bardzo to przeżył, bo jak powiedział kocha ją nadal. On nie szuka dziewczyny, ale lubi mnie bardzo, bo jak powiedział jestem dojrzała, mądra i lubi ze mną rozmawiać, bo jestem szczera. W pewnym momencie zaczął mówić, że chce mnie pocałować zaczęło sie w rozmowach wysyłanie buziaków i takie tam. Problemem jest to, że odkąd poznaliśmy nie widzieliśmy się. To ja zaproponowałam koło stycznia i do tej pory nic. Ja mu w międzyczasie nagadałam, że go lubíę i boje sie że będę chciała zacząć sie spotykać. Od tej pory jest ciut inaczej. Dalej pisze, odzywa sie ale jest inaczej, może przez prace, ale rzadziej i rozmowy krótsze. Nie wiem, dodatkowo wiem że kręcą sie koło niego inne. Nie wiem czy wierzyć że nie chce żadnej dziewczyny. Może ja wyolbrzymiam? Nie wiem co robić żeby go jakoś nie wystraszyć i nie zniechęcić? Pomocy

Gość co dalej pomocy
Dlaczego tak myślisź?

zaczęło sie w rozmowach wysyłanie buziaków i takie tam x dodatkowo wiem że kręcą sie koło niego inne x madrosc i dojrzalosc az ciekna z ciebie niunia:-)

Gość co dalej pomocy
Koło niego sie kręcą, ale On mówi że nie chce nic bo mu nie przeszło. A ze mną lubi rozmawiać. Nie ma źadnych podtekstów, tylko jak mówi lubi mnie bardzo stąd te buziak

Gość co dalej pomocy
Czyli myślisz że ściemnia, być moze. Ale po co robi to tak długo?

Gość co dalej pomocy
I nikt nic nie poradzi więcej?

Gość co dalej pomocy
Jesli twierdzisz po to żebyśmy poszli do łóżka to nie ma takiej opcji. On o tym wie. Wiec co dalej myślisz?

Gość gość
To może ty spraw żeby on musiał się trochę postarać, żeby on zaczynał rozmowy itp. Wtedy się przekonasz czy mu zależy.

Gość gość
Właśnie to On zawsze pierwszy sie odzywa. W sumie codziennie chociaż kilka słów. Ja nie chce pierwsza zeby nie myślał że sie narzucam

Gość Aniuutek
Myślę, że niepotrzebnie dałaś mu do zrozumienia, że... Może się to u Ciebie rozwinąć. Stawiałabym na to, że poczuł się przytłoczony. Ile macie lat?

Gość gość
Moim zdaniem szuka kogoś komu się wygada,bo ty go akceptujesz takim jaki jest. Jak znajdzie swoją "jedyną" ty pójdziesz w odstawkę. Chce cie przyzwyczaić do siebie ale to iluzja. Ty się zakochasz a on powie,że nic ci nie obiecywał...zdystansuj się.

Gość gość
Ja 27 On 24. No być może niepotrzebnie. Bo jak rozmowe pare dni temu ucięłam bo powiedziałam że nie mam nastroju to spytał czy może pomöc.

Gość gość
No tylko ze jak ja sie dystansuje i nie odzywam to On pytatco jest, cźemu śie pierwsza nie odezwe

Gość gość
Znacie się tylko przez neta? To za bardzo się nie nakręcaj. Bądź wyluzowana i gadaj z nim na luzie, jak będzie chciał to wróci do tematu spotkania. A jak nie - jego strata, nie przejmuj się. I tak podoba Ci sie w większości to, co sobie o nim wyobrażasz i co ON sobie o sobie wyobraża, przedstawiając Ci jakiś obraz przez net :) Wiesz w ogóle jak wygląda?

Gość gość
Znacie się tylko przez neta? To za bardzo się nie nakręcaj. Bądź wyluzowana i gadaj z nim na luzie, jak będzie chciał to wróci do tematu spotkania. A jak nie - jego strata, nie przejmuj się. I tak podoba Ci sie w większości to, co sobie o nim wyobrażasz i co ON sobie o sobie wyobraża, przedstawiając Ci jakiś obraz przez net :) Wiesz w ogóle jak wygląda?

Gość gość
Nie poznaliśmy sie przez neta' normalnie, ale od czasu poznania nie widzieliśmy sie dlatego tak przez neta gadamy.

Gość gość
Czego ty k***a od niego chcesz, jak mówi że nie szuka dziewczyny tylko chce pogadać to daj mu spokój, a nie wymyślaj jakieś coś dalej, i kombinuj jak uwieść młodszego intrygantko! 😠

Gość gość
Poszukaj sobie kogoś w swoim wieku stara krowo! 😠

Gość gość
Jaka znowu jego strata? Kuźwa starsza baba, jakby młodszych nie było, bezludna wyspa... Ogarnijcie się bździągwy :P

Gość zgniła
ja poradze: zawsze szczery juz ci powiedzial ja to wyglada :0