Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskarżyła mnie o kradzież

Oskarżyła mnie o kradzież!

Polecane posty

Wychodzę dziś z uniwerku i szedłem sobie z plecakiem w ręku. Przeszedłem blisko jakiejś laski palącej szluga, idę, i nagle słyszę 'przepraszam!', odwracam się, a ona biegnie za mną i: 'czy pan mi coś zabrał?' Byłem tak zaskoczony tym bezczelnym oskarżeniem że nie wiedziałem co mam powiedzieć, zapytałem, czy to żart, a ona się uśmiecha i 'mogę zobaczyć plecak'? No to otwieram i pokazuję, że tam nic nie ma, to powiedziała, że przeprasza, i sobie poszła. Jezu, pieprznięta jakaś...?

Co myślicie o tej sytuacji...?

Czy ludzie serio już są tak przewrażliwieni? Normalnego człowieka osądzać o takie rzeczy. Siary mi narobiła :/

Gość gość
durne ludzie

Właśnie, durna... :/ Mieliście podobne sytuacje?

Gość gość
ja bym jej liścia walnął jakby śmiała mój plecak oglądać.

Gość gość
Nie dziw się. Kiedys jednego też o to zapytałam i pokazał mi kieszenie że nic nie ma. Chodziło o mój portfel. Stał obok mnie i pewnie ktos wcześniej wyciagnął mi portfel z kieszeni. Facet wcale się nie zirytował. Przynajmniej byłam pewna że to nie on go ukradł.

Gość gość
Zgadzam się, w sumie postaw się na jej miejscu jakie miała z tego straty/korzyści, że cię zaczepiła nic by nie straciła, a mogła odzyskać. Pewnie było jej potem bardziej głupio niż tobie, a przynajmniej przeprosiła. Troche empatii, moim zdaniem to ty postąpiłeś durnie bulwersujac sie tutaj

Gość gość
Jej było głupio? To odmóżdżony tłumok jakiś bez wstydu, bezczelna larwa, takie nie mają wyrzutów :D