Gość Bartek3039 Napisano Luty 19, 2014 Witam! Wszystko zaczęło się w 1 klasie liceum. Poznałem tam Natalię (chodzimy do tej samej klasy). Od samego początku podobała mi się jako kobieta. Najbardziej zachwyciło mnie to, że jest identyczna jak ja. Jest mądra, ładna, opanowana i inteligentna. Oboje jesteśmy typami intelektualistów, ale też samotników. Ona chyba to wyczuła, gdyż od samego początku dobrze się dogadywaliśmy, a nawet powiedziała mi, że mnie podziwia (ja po cichu robiłem to samo). Jednak od 2 klasy coś się zmieniło. Unika mnie, rzadko rozmawiamy, odnosimy się do siebie jak znajomy do znajomej, ale często widzę jak na lekcjach na mnie patrzy, jednak tylko wtedy gdy siedzimy daleko od siebie. Teraz jesteśmy w 3 klasie. Bardzo mi na niej zależy. Chciałbym ją "odzyskać" ponad to czuje, że będzie to trudne, bo ma duże powodzenie wśród chłopaków. Co mogło być przyczyną takiej przemiany? Jak przekonać ją do siebie? Proszę o pomoc. Nie chce nic zepsuć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach