Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pielęgniarka środowiskowa

Polecane posty

Gość gość

Kiedy i ile razy do was przychodziła?

Gość gość
byla raz, miala przyjsc drugi ale nie przyszła... u kolezanki była kilka razy...

Gość gość
5 razy raz na tydzień.

Gość gość
U nas raz była

Gość gość
u mnie chyba z 7 razy

Gość gość
Byla 4dni po porodzie ale nas nie bylo bo jeszcze ze szpitala nie wyszlismy. Po tygodniu znowu przyszla z lekarzem ktory zbadal dziecko(nie wiem po co bo dzien wczesniej wrocilismy przebadani ze szpitala). Polozna wziela nr tel i mam dzwonic pytac czy wszystko ok wiec pewnie juz nie przyjdzie. Moim zdaniem ta wizyta byla zbedna

Gość gość
U nas była 2 razy, jakoś po porodzie i jak córka skończyła miesiąc i teraz się zapowiedziała w 4 miesiącu życia. Tylko nie wiem po kiego, ale ok, taka jej praca.

Gość gość
Środowiskowa zaraz po porodzie? U mnie po porodzie przychodziła położna (z jakieś 4 razy była, tak co tydzień). Prawdopodobnie tak często dlatego, że mały miał żółtaczkę i pępek długo się trzymał. Środowiskowa była raz, po 3 miesiącach. Powiedziała nam od razu, że dobrze wypadliśmy i że więcej nie będzie nas niepokoić. Dzięki Bogu miałam wszystko posprzątane i sama byłam ogarnięta, bo przyszła niezapowiedziana (o ile nie liczyć telefonu 15 minut przed wizytą).