Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmierdzące gazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo krepuje mnie ten temat, ale nie wiem co robic, od dluzszego czasu ciągle puszczam bąki, co 2-5 minut i sa tak mega smierdzące, ostry maja zapach, nei moge wytrzymać. do Toalety chodze raz na pare dni, ostatnio jem wiecej warzyw i owocow, oraz pije siemie laniane, nie wiem wiec skad ten zapach, ale idzie się udusić. Przez 3 tyg narzekalam ciage na bol zoladka, ale przeszlo, za to pojawily sie gazy. Co to moze byc i jak sie tego pozbyc ? Jutro robie sobie dzien postny, tylko woda, by troche oczyscic organizm.

Gość gość
powinnaś zrobić badania , gastroskopia i kolonoskopia śmierdzace gazy biorą sie z jelit gdzie jedzenie fermentuje i stąd te niemiłe zapachy , dlatrgo warto by obejrzec jelito , a zoladek tez by trzeba zbadac skoro mialas bóle to moga byc wrzody, nadżerki i rozne cuda

Gość gość
eh, nie wiem jak sobie pomoc, bo nie moge nawet tych gazow przetrzymac, jak jestem na uczelni czy w towarzystwie, to ledwo co wytrzymuje;/

Gość gość
moze zmiana diety ?

Gość gość
jak chodzisz do toalety raz na parę dni, to nic dziwnego że fiołkami nie pachnie musisz oczyścić organizm i koniecznie częściej się wypróżniać... może jakieś zioła, herbatki na oczyszczenie zapodać?

Gość gość
tak poprosze, chociaz nie powiem duzo pije. Z tym zalatwianiem od zawsze tak mam,. Pije duzo miety, gastrosan, zieloną herbate..

Gość gość
pewnie masz zaparcia : ) bolący brzuch+śmierdzące gazy. Miałam to samo i to jest powodem złego odżywiania. Na początku tylko od kapusty, grzybów a teraz to już od wszystkiego. Brzuch boli niesamowicie jak by się miało pęcherzyki powietrza w jelitach,aż się nie można wyprostować..do tego bąki których czasami nie mogę puścić,a jak się to stanie to niesamowicie śmierdzą.

Gość gość
mozliwe, wiec jak moge sobie pomoc ?

Gość gość
polecam smierdzace-gazy kropka blogspot kropka com

Gość gość
Wsadzić w dupę rurkę gumową, a końcowkę wyprowadzić przez okno, a wersji mobilnej do pochłaniacza maski p-gaz. Pomoże!

Gość Pasta do zębów to zło.

Nie będę se rozpisywał. Zmagałem się z nadmiarem śmierdzących gazów przez ponad 10 lat. Odstawiłem pastę do zębów na rzecz sody. Jak ręką odjął ! Soda sprawdza się w myciu zębów bardzo dobrze. Natomiast poczytajcie sobie o szkodliwości składników w paście do zębów. To był czysty przypadek że na to wpadłem. P.S. Przez ponad 10 lat nie pomagały żadne diety eliminacyjne, ani leki. Wiem że to dla Was ważne. Że Wasze życie to jest koszmar. Ja w końcu odżyłem. Pozdrawiam serdecznie !